WE ZIJN OPEN!! #hetgroteproject

what a wonderful wedding

Ik vertelde jullie al eerder over het grote project waar we al maanden mee bezig zijn. Nu mag ik dan eindelijk vertellen wat het is! Na maanden uitzoeken, inkopen, knutselen, verbouwen en inpakken is het dan eindelijk zover: What a Wonderful Wedding is open! 😀

What a Wonderful Wedding

What a Wonderful Wedding is een webshop in trouwdecoratie. Kort gezegd verkopen we originele trouwdecoratie voor een lage prijs. Van lampionnen tot awesome slingers en van leuke trouwbedankjes tot mooie gastenboeken. Ga je niet trouwen? Geen probleem. We verkopen bijvoorbeeld ook awesome slingers en (krijt)borden voor in huis, hele gave washi tape, posters, banners, kaarten en nog veel meer! Zo hangen de tasselslinger en lampionnen al bij ons in huis en heeft m’n schoonzusje al een oranje pompom gekocht. Kun je je voorstellen hoeveel lol ik heb met inkopen? De producten zijn allemaal zooooo leuk! Ik zou ze het liefste zelf houden!

trouwdecoratie

Hoe is What a Wonderful Wedding ontstaan?

Zoals jullie misschien wel weten, zijn Geert en ik trouwvideografen voor ons bedrijf WWW-producties. We kregen regelmatig de vraag van bruidsparen of we nog iets leuks wisten voor hun bruiloft. En na zoveel jaren bruiloften filmen wisten we inderdaad genoeg leuke dingen op te noemen! Als videograaf worden we altijd blij van mooi gestylde locaties. Natuurlijk heeft dat veel met de plek zelf te maken, maar ook zeker met de decoratie! Als we weer eens op zo’n leuk ingerichte locatie aankwamen, riepen we vaak meteen: ‘Oh kijk eens, wat een mooie Pinterest-waardige bruiloft!’

Daarbij vieren we met WWW-producties dit jaar ons vijfjarig jubileum en daarom vonden we het tijd voor uitbreiding: What a Wonderful Wedding was geboren! Het is ons doel om écht leuke, originele trouwdecoratie aan te bieden voor een fijne prijs. Bij ons vind je dus geen ouderwetse peper- en zoutvaatjes, maar je betaalt ook niet de hoofdprijs voor originele trouwdecoratie.

Kortingsactie What a Wonderful Wedding

Waar komt onze decoratie vandaan?

Onze trouwdecoratie wordt van over de hele wereld ingevlogen. We laten veel invliegen vanuit Amerika, want daar verkopen ze de laatste trends, maar we laten bijvoorbeeld ook veel vanuit Azië komen of gaan zelf producten halen uit bijvoorbeeld Roemenië. Ook verkopen wij veel handgemaakte producten; origineler kan natuurlijk niet!

Eigenlijk is onze stelregel: alles wat super leuk én betaalbaar is, komt in het What a Wonderful Wedding magazijn te liggen!

En nu is de webshop dus open! Aaaaaah ik vind het zo spannend! De eerste bestelling is al geplaatst toen wij op vakantie waren (wow, hoe heeft zij ons zo snel gevonden?!) maar ik kan niet wachten om meer bestellingen in te pakken! Want dat vind ik dus super leuk, haha! Lekker frutselen met inpakpapier, stickers, confetti… Kom maar op met al die bestellingen!

Oh en trouwens, als je vandaag bestelt, krijg je met de code ‘hoera10’ 10% korting!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

21 thoughts on “WE ZIJN OPEN!! #hetgroteproject

  1. Oh, dit is echt niet goed voor mij! Ik heb net in jullie webshop zitten kijken en ik vind alles zóó leuk! Ik ga echt nog lang niet trouwen maar waarschijnlijk wel een bestelling plaatsen want ik kan het niet laten, hahaha.

  2. Wat leuk, gefeliciteerd! 🙂
    Superleuk om met elkaar te combineren! Ik wens jullie veel succes en plezier met jullie nieuwe webshop!

    1. Hihi, jammer, maar er zijn ook genoeg spullen die ook super leuk zijn zonder te trouwen, hoor! #eindezelfpromotie 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.