Mijn week: 3 bruiloften, 260 bedankjes en een thuisbioscoop!

Dit was mijn week!

Maandag: nieuw project!
Maandag werkte ik de hele dag aan ons nieuwe, super leuke project (waar ik jullie uiteraard snel meer over ga vertellen!). ’s Avonds bewerkte ik eindelijk de foto’s van onze reis naar Thailand, Laos en Cambodja. Geert testte iets met kabeltjes van onze beamer en toen ik naar beneden kwam omdat ik boven even iets ging pakken, stond ineens de beamer op de muur gericht en had hij een mini bioscoop gemaakt! We keken lekker New Girl en ik bedacht het plan dat we een permanente mini-bioscoop in huis nodig hadden.

#depoezenvandeburen

Er werd een bedankje van een bruidspaar bezorgd 🙂 Super lief!

Dinsdag: woonkamer verbouwen!
Dit was een beetje ons weekend-dagje. Ik ging naar de kapper, haalde het fotoboek van Polen op, maakte vervolgens het fotoboek van Thailand, Laos en Cambodja (fotoboeken zijn hier echt een ding, zoals ik al vertelde). ’s Middags en ’s avonds ging Geert naar een vriend en besloot ik de woonkamer te verbouwen. Ik houd ervan om dingen af en toe om te wisselen!

Ik versleepte een bureau naar de woonkamer (lees: liet Geert er één van de trap tillen) omdat we toch meestal beneden aan het werk zijn en omdat we boven de ruimte goed kunnen gebruiken voor de webshop. Ik versleepte de oude dekenkist van mijn opa en bouwde met twee nieuwe fruitkistjes (het kostte me wat moeite om Geert ervan te overtuigen dat we écht nog meer kistjes nodig hadden… we hebben er nu 9…) een stellage voor de beamer, waarmee hij preciés op de muur boven de tv kan projecteren. Blijkbaar hebben wij zo’n goede beamer dat je ook nog in kan stellen dat je op een groene muur projecteert, dus de kleuren zijn ook nog mooi! Score! Dus nu hebben we een mini thuisbioscoop. Wie komt er bioscopen?

Woensdag: 260 bedankjes maken en Posbankpicknick
De hele dag stond in het teken van een bestelling van 260 trouwbedankjes… Godzijdank kwam mijn moeder ons helpen… Daarna was het weer tijd voor de jaarlijkse Posbankpicknick! De heide staat weer mooi in bloei!

Hardlopen ging niet zo lekker…

Op weg naar de bruiloft van Job en Sam stopten we even om bij de heide te oefenen met dronen!

Donderdag: de boho bruiloft van Job en Sam
We begonnen de dag met een rondje hardlopen en gingen daarna naar Leiden voor de boho bruiloft van Job en Sam! Alles was prachtig aangekleed en daar worden wij toch altijd een partijtje blij van!

Vrijdag: bruiloft van Lisa & Melvin en een hel file…
We filmden de bruiloft van Lisa en Melvin en dat was erg tof! We gingen onder andere foto’s maken in de Markthal van Rotterdam: heeeeeel leuk! Aan het einde van de dag wilden we ‘even’ de 260 bedankjes bezorgen, omdat we toch in de buurt waren. Maar… het stond o-ve-ral vast. Rondom Arnhem waren diverse ongelukken gebeurd en verderop stond daardoor ook alles vast. Op de radio riepen ze al de hele dag dat het een hel file was in de ‘bermuda driehoek’, dus je kunt je voorstellen: we hadden veel zin om naar huis te gaan… Uiteindelijk waren we om 19.45 uur thuis en gooiden we maar friet in de airfryer. Zucht.

Zaterdag: super mooie boerenbruiloft van Laura & Mark
We sliepen lekker uit en gingen daarna naar de bruiloft van Laura & Mark. Eenmaal op locatie (de boerderij van haar ouders) wisten we niet waar we moesten kijken. Alles was SUPER mooi aangekleed! Echt, ons videografenhart ging sneller kloppen! En toen ik een shot maakte van de bloemetjes, kwam er een vlinder precies in mijn beeld zitten. Mijn dag was compleet en ik liep jodelend over het grasveld.

Zondag: familiedag!
We sliepen wederom uit (lees: ik had een nachtmerrie en lag in coma en Geert kreeg me met geen mogelijkheid wakker). De lunch waar ons familiedagje mee zou beginnen, was voor ons dan ook het ontbijt… Ssst! We aten bij La Place en gingen daarna door naar een rommelmarktje in Arnhem, waar Geert en ik een super awesome konijnenbordspel kochten (je snapt: de dag was wederom compleet). Dat gaan we deze week natuurlijk even uitproberen, maar het is sowieso fantastisch, want: konijnen. Na een korte stop bij mijn schoonouders gingen we door naar de bioscoop, voor Jason Bourne 5. Ik heb de overige delen niet gezien, maar vond ‘m erg vermakelijk. Ik lag alleen wel in een scheur om de achtervolging en de vechtscène aan het einde… We eindigden de avond bij de pizzeria. Super gezellige dag gehad!

Deze week hebben we gelukkig veel thuiswerkdagen, want daar zijn we ERG aan toe! We hebben nog héél veel werk te doen, dus het is wel fijn dat we deze week maar één bruiloft hebben. Tijd om allerlei films te gaan monteren en te werken aan de shop!

Hoe was jullie week?

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

2 thoughts on “Mijn week: 3 bruiloften, 260 bedankjes en een thuisbioscoop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.