MIJN WEEK: 4 bruiloften!

Een dagje te laat, maar hé: hier is weer een nieuwe diary!

Maandag: hardlopen en ESTA bestellen
Ik was druk met het werken en programmeren aan de nieuwe sites! We krijgen een nieuwe bedrijfssite en daarvoor moet ik meerdere sites maken. Beetje vaag, maar hopelijk gaan we deze week online, dus dan kan ik het beter uitleggen! Ook liepen we hard (nou ja, zoals jullie weten: niet ver en niet hard) en bestelden we alvast een ESTA (een soort visum) voor onze Amerikareis! We hebben een ’to do’-list gemaakt met wat we allemaal moeten kopen/reserveren voor Amerika en we proberen steeds wat punten af te strepen.

Dinsdag: DRONE kopen!!
Overdag werkten we gewoon. En ’s middags – tromgeroffel – bestelden we een DRONE! Sinds 1 juli zijn de regels veranderd en nu kunnen we eindelijk een diploma voor commercieel vliegen gaan halen! Aaah! ’s Avonds vierde mijn moeder haar verjaardag, gezellig!

Woensdag: Eerste testvlucht met de drone!
’s Ochtends werkten we en ’s middags maakten we onze eerste testvlucht met de drone! Super vet! Daarna werkten we weer en ’s avonds wandelden we een uurtje buiten om Pokemon Go te spelen…… Ik vind het stiekem best leuk, haha! En je komt tenminste lekker buiten!

Donderdag: Bruiloft van Rika & Matthijs
Donderdag filmden we de bruiloft van Rika & Matthijs. Zij trouwden in Kasteel Heeswijk. De ringen werden weer aangevlogen door een uil (da’s altijd heel vet) en ’s middags was er zelfs een roofvogelshow! Er waren hele gave vogels, maar het uilskuikentje vond ik natuurlijk het allerliefst! Kijk nou!♥

Vrijdag: Bruiloft van Laura & Robin en bestellingen
’s Ochtends gingen we even snel langs bij mijn schoonouders en ’s middags filmden we de bruiloft van Laura & Robin! Die hadden een heerlijk zonnige bruiloft! ’s Avonds pakte ik nog een heleboel bestellingen van de webshop in en begon Geert alvast met monteren.

Zaterdag: Bruiloft van Marjolein & Ruud
De derde bruiloft van deze week was die van Marjolein en Ruud. Dat werd een hele mooie dag op een locatie in het bos! En check die Sweet Table!♥ ’s Avonds pakte ik weer bestellingen in en maakten ik USB’s en DVD’s klaar voor bruidsparen.

Zondag: Bruiloft Channa & Marcos
Zondag filmden we onze eerste Joodse bruiloft, namelijk die van Channa & Marcos! Heel leuk om eens mee te maken! En dat was meteen de 4e bruiloft van deze week en jullie kennen de regel: als je 4 bruiloften in één week hebt, mag je aan het einde van de week een McFlurry! Haha! (Oké, en soms telt deze regel ook bij 2 of 3 bruiloften… Maar zéker bij 4.)

Zo, dat was mijn week! Lekker druk weer met al die bruiloften! Deze week hebben we maar één bruiloft en da’s heel fijn, want we hebben de rest van de dagen hard nodig voor al het monteren! Ook wordt deze week een hele sociale, want op één of andere manier hebben we allemaal dates met vrienden en familie in één week gepland… We spreken 4 keer met vrienden af en 1 keer met familie, haha!

Hoe was jullie week?

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

2 thoughts on “MIJN WEEK: 4 bruiloften!

  1. Leuk dat je weer een dagboekje deelt 🙂 Ik vind serieus wel dat wij ook weer eens moeten afspreken hoor! Jula past inmiddels het rompertje dat ze van jou heeft gekregen en die staat heel schattig en moet je gewoon zien. Dus als het iets rustiger is.. laten we dan vooral daten! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.