Mijn week: webshop, onze bruiloft en politie


Deze week filmden we slechts één bruiloft en dat betekende: een heleboel tijd voor ons nieuwe project (bijna online, nog een paar dagen!) en om te monteren. Verder dacht ik na over onze bruiloft en werden we weggestuurd door de politie. #badassleven

Altijd fijn als er weer boodschappen gedaan zijn en je lekker veel eten hebt om uit te kiezen!

Dit ziet er toch fantastisch uit?!

Maandag: fulltime aan ons nieuwe project!
Argh, sorry dat ik zo geheimzinnig moet doen! Maar… niet gevreesd: over een paar dagen weet je meer. Echt. Ik werkte dus fulltime aan ons nieuwe project, schreef twee blogs en speelde ’s avonds met Geert het konijnenspel wat we vorige week op de rommelmarkt kochten. Hi-la-risch! Daarna speelden we bioscoopje en keken Geert en ik New Girl op onze beamer (die nu dus fulltime in huis klaar staat om bioscoopje mee te spelen en dat doen we dan ook bijna elke avond 😀 ).

Dinsdag: film-check-dag
Ik checkte een heleboel trouwfilms (waarna Geert ze verbeterde en ze weer opnieuw gecheckt moesten worden) en dat kost altijd best veel tijd en aandacht, dus daar ging ik even goed voor zitten. Verder werkte ik weer aan het project, haalde ik ons nieuwste fotoboek op (Thailand, Laos & Cambodja van afgelopen januari), maakte ik schoon en deed ik lekker veel bestellingen op de post.

Team Webshop!

Ik deed m’n best om van de chips af te blijven en slaagde! Om vervolgens donderdag alsnog aan de chippies te gaan, maar hé.

Woensdag: webshop dag
Martjan (m’n zwager en de helft van het trouwe konijnenoppasteam) kwam een dagje webshoppen. Hij begint namelijk ook een shop en hij had wat vragen over het systeem achter onze shop. Hij kwam dus een dagje bij ons werken en dat was heel gezellig; hij aan zijn shop en ik aan die van ons. En Geert monteerde zich suf. ’s Avonds kwam vriendinnetje Denise langs om gezellig bij te kletsen en mijn gezonde appelkoeken te proeven.

Deze foto is van de week ervoor, maar we kregen deze telefoonfoto doorgestuurd van de fotograaf en ik wilde ‘m toch even delen: omdat de bruiloft van Djoey & Pauline zo leuk was!

O jee, de zon gaat al onder!

Donderdag: weer die webshop en weggestuurd door de politie…
Overdag was ik weer druk met de webshop en checkte ik weer veel filmpjes. Ook ging ik naar manuele therapie (soort fysio) en naar het ziekenhuis om bloed te prikken voor Lyme, omdat ik gebeten ben door een teek. Ik kreeg alleen allemaal berichtjes op Instagram dat die bloedtest niks zegt en dat je beter meteen aan de antibiotica kan. Dus dat ga ik snel navragen bij de dokter, want ik ben als de dood voor lyme…

’s Avonds maakten we een wandeling over de Posbank met Stefan & Lisan, maar we bleven blijkbaar iets te lang ‘hangen’… We zaten op een bankje bij de parkeerplaats toen er een politiewagen langsreed die ons een beetje vriendelijk maar vooral dringend wegstuurde. Want we mochten daar wel zitten, maar niet na zonsondergang… BADASS, HÈ?!

Ik snap best dat je na zonsondergang weg moet, voor de dieren, maar zo badass waren we niet, hoor. We zaten daar gewoon te zitten bij het asfalt, haha! Oh shit, hier had ik natuurlijk een super catchy titel van moeten maken. WEGGESTUURD DOOR DE POLITIE. Nou goed, we weten in ieder geval nu zeker dat de politie het allemaal goed in de gaten houd, daar op de Posbank.

Wachten totdat de Same Day Edit getoond mag worden: lekker in de zon!

Vrijdag: de bruiloft van Chantal & Johan
Vrijdag filmen we de bruiloft Chantal en Johan. Een erg gezellige dag! Aan het einde van de avond laten we onze Same Day Edit zien (we maakten al een film gemaakt van 3 minuten) en die viel erg in de smaak! Een Same Day Edit is altijd een beetje spannend, omdat je ineens live de reacties van het bruidspaar en de gasten ziet (terwijl je normaal gesproken de eerste reactie per mail krijgt).

Fotoboek van de stedentrips van 2015: deze foto van Riga kwam daarin!

Zaterdag: fotoboeken en onze eigen bruiloft!
We hebben uitgerekend dat we voor het eerst sinds april een weekend vrij zijn! (Als je de weekenden dat we op vakantie waren niet meerekent). Het einde van het trouwseizoen nadert! Stiekem best lekker. Ik knutsel aan het volgende fotoboek en… besluit dat ik gewoon ga beginnen met de organisatie van onze eigen bruiloft. Nou ja, Geert zei: ‘begin jij anders gewoon’, omdat ik er zoveel zin in heb en hij nog niet zo, haha! Dus ik begon met de gastenlijst en… strandde daar ook weer zo’n beetje. Ik heb nu een soort-van eerste versie gastenlijst, maar ik moet nog even kijken hoe nu verder…

’s Avonds app’te m’n broertje ineens dat hij halsoverkop moest draaien op Appelpop en ik stuurde natuurlijk een heleboel vragen terug, maar je weet hoe broertjes zijn (vooral als ze het druk hebben): ik weet nog steeds niet precies hoe het nou zat. Maar cool was het wel. #trotszussie

Geert gooide dit ding om en zei toen: ‘Schat, ik maak ‘m wel weer mooi’. Toen ik even later buiten kwam, zag ik dit. #huilenvanhetlachen

Mijn schoonzusje doet The Green Happiness en ik mocht alvast het winterboek lenen, terwijl zij het zomerboek doet. Ik maakte deze bananen lollies met pure chocola en cashewnoten (een vrije interpretatie omdat ik het recept niet kon vinden) en die waren lekker 🙂

Zondag: hardlopen en spelletjes
We liepen een rondje hard en ik maakte het ene fotoboek af én ook meteen het volgende. Nu ben ik weer helemaal bij, hiep hoi! 😀 Ook speelden Geert en ik het spelletje wat hij voor zijn verjaardag van mij kreeg (Het Dorp, met de uitbreiding van de Haven) en dat was super leuk. Maar ik verloor twee keer.

Ook kwam ik erachter dat Nibbit poep aan d’r kont heeft en da’s nie goe. Gelukkig moesten we maandagochtend toch al naar de dierenarts voor haar vaccinatie, maar ik kan je alvast verklappen: het had een klein staartje… NIB MOET OP DIEET. Goed, daarover snel meer. Aju!

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

2 thoughts on “Mijn week: webshop, onze bruiloft en politie

  1. Oei weggestuurd? dat kan gebeuren hoor. Ze moeten alles goed hun werk doen en ze doen dat heel goed. 🙂 De bananen lolly’s zien er super lekker uit. Zijn ze moeilijk te maken of valt dat nog mee?

    1. Heel makkelijk! Je smelt pure chocolade au bain-marie en doopt daar de bananen in (ik had ze op een grote satéprikker geprikt). Dan doop je ze in geplette cashewnoten (ik gebruikte ongezouten en had ze even in de keukenmachine gedaan, maar je kunt ze ook kapot slaan met een deegroller terwijl de cashewnoten in een theedoek zitten of zo).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.