MIJN WEEK: Waar ik zo druk mee ben

loveshoot

We kregen de foto’s van de looooveshoot binnen!

Ik heb super weinig tijd om te bloggen (en om andere dingen te doen…) en dat vind ik wel een klein beetje jammer, máár… ik heb het gewoon heel druk met heel veel leuke dingen! Het is namelijk trouwHOOGseizoen en dat is te merken! Tijd voor weer een weekoverzicht!

Maandag:
Na een druk weekend bruiloften filmen, hebben we vandaag een thuiswerkdag. Héérlijk, want er moet nog veel gebeuren. Natuurlijk moeten er films gemonteerd worden, maar er staan ook een heleboel andere dingen op die eindeloze ’to do’-list van ons: duizendmiljoen mails sturen, bestellingen van de webshop inpakken, draaiboeken maken, contact opnemen met klanten, trouwlocaties, dj’s, etc.

’s Avonds werken we ook nog en daarna duiken we twee uurtjes op de bank met… How I met your mother. In een vlaag van verstandsverbijstering zijn we opnieuw begonnen met de serie. Gaan we ‘m nu wéér helemaal afkijken (voor de derde keer)? We zullen zien.

Dinsdag:
’s Ochtends werken we verder aan onze ’to do’-list en ’s middags is het tijd om een heel fanatiek het huis op te ruimen… Dat is echt even nodig! Ik label het magazijn (we hebben een kleine op de 1e verdieping en inmiddels is de helft van de zolder ook magazijn, dus dat wordt één groot magazijn uiteindelijk). Er liggen inmiddels honderden producten dus die labels waren wel nodig om alles logisch te houden. ’s Avonds werken we weer verder aan de ’to do’-list.

O, en we gingen even Nibbits nagels laten knippen en tegelijkertijd boodschappen doen. Omdat Nib natuurlijk niet in de auto kon blijven, ging ze even mee, haha. Sommige mensen hebben kinderen, andere een konijn…

De moeder van m’n schoonzusje maakte speciaal voor mij een sjaal met een handig zakje met rits erin (om dingen in te verstoppen op vakantie, ik vertel er later meer over). Super lief! Ze wilde er niks voor hebben, maar zei dat ik maar een donatie moest doen aan Kika ofzoiets. Dus dat deed ik. 

Woensdag:
We bedenken ons dat we de afgelopen anderhalve week nog geen weekend gehouden hebben en besluiten een ochtend vrij te nemen. We gaan twee uurtjes zwemmen in Bahia, in Duitsland. Heel leuk, want ze hebben daar ook leuke glijbanen! Daarna gaat Geert weer monteren en ik werk aan de nieuwe sites (we vernieuwen onze bedrijfssite, maar daarvoor moet er ook een andere site komen… Nou ja, ik leg het later uit, hopelijk snel online!). Ook doe ik mijn meest gehate huishoudelijk klusje: ik poets de wc en badkamer.

Donderdag:
Wij werken de hele dag. De dag ervoor had ik een app’je van mijn ouders ontvangen: ze hadden zin om in de tuin te werken of ze wat eerder mochten komen? Ze hebben zelf een heel grote tuin, maar die is natuurlijk (met twee groene-vingers-ouders) helemaal netjes en mooi. Die van ons is verre van mooi (understatement) en nu we zo druk zijn is het helemaal een drama. Dus doken mijn ouders even onze tuin in, super lief! ’s Avonds gingen we uiteten bij een lekker restaurant in Arnhem en kletsten we bij.

Vrijdag:
Tijd voor een nieuwe bruiloft! We filmden de bruiloft van Susanne & Maurits, een heel leuk stel en een hele leuke dag!

Zaterdag:
We filmden de bruiloft van Sarah & Marijn! Die stond een beetje in het teken van boten; ’s ochtends ging ik samen met Sarah, haar moeder en de bruidsmeisjes een uur varen richting de ceremonielocatie, waar Sarah & Marijn elkaar voor ’t eerst zagen. En toen de ceremonie klaar was, vaarden we met de hele groep daggasten weer een uur naar de diner- en feestlocatie. Leuk! Geert ging alvast met de auto naar de feestlocatie, want die begon aan een Same Day Edit (dat je de film ’s avonds al laat zien). Dat is altijd een beetje plannen, maar wel super leuk om te doen! Het bruidspaar en de gasten waren heel enthousiast, dus daar waren we heel blij mee!

Nibbit ging verder met haar hobby: A4’tjes eten.

Zondag:
Zondag namen we twee newborn films op. Kennen jullie de newborn foto’s? Foto’s van pasgeboren baby’s? Nou, wij maken dus newborn films, maar dat meer lifestyle-achtig en niet ‘deze baby ligt leuk in een mandje met een schapenkleedje’. We laten de kersverse ouders de baby in bad doen, lekker knuffelen, spelen, aankleden, flesje geven, etc. Heel leuk om te doen! Eigenlijk zouden we nog een derde baby filmen, maar die laat nog even op zich wachten en zit nog lekker warm in mama’s buik. Dus die filmen we later, haha!

’s Avonds kakte ik nogal in. Ik was even heel moe van de afgelopen week (weken) en dook lekker op de bank om de Tour (Dumoulin!♥), hardlopen (de Nederlandse dames!♥) en de EK finale te kijken (Portugal…).

Vannacht heb ik héérlijk geslapen, dus ik ben weer helemaal klaar voor een nieuwe week! Wederom een lekkere drukke! Maandag tot en met woensdag werken we thuis en werk ik o.a. heel hard aan de nieuwe sites. Donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag hebben we bruiloften! En jullie kennen de regel misschien wel: 4 bruiloften in een week, betekent een McFlurry aan het einde van de week! 😉 (Oké en soms mag het ook na 2 bruiloften in een week…)

Hoe was jullie week?

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.