SweetSixSunday #16 | Wensballonnen, nieuwe reisjes en terugblik op Roemenië

Regelmatig deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

wensballon

1. Wensballon

Met Oud en Nieuw lieten wij met vrienden twee wensballonnen op. Ik had ze nog liggen en vond dit hét moment om ze op te laten. Terwijl het ene stel de ballon opliet, maakte het andere stel de foto’s. Super gezellig en er kwamen prachtige foto’s uit. Maar… de dag erna las ik pas wat voor schade wensballonnen kunnen aanrichten. Dat wist ik echt niet, anders had ik ze nooit opgelaten! Er zijn helaas weer tientallen dieren overleden doordat ze vast kwamen te zitten in de ballonnen, of resten opaten. Volgend jaar dus geen wensballonnen meer… Gelukkig ging er uiteindelijk maar één van de twee echt de lucht in.

2. Nadenken over een nieuwe reis

Vorig jaar rond mei vertrokken we voor een ruimte week naar Slovenië. Ook dit jaar willen we ergens rond die tijd weer weg. Maar de vraag is dan natuurlijk altijd: waar naartoe? Er zijn zo ontzettend veel keuzes! Waar we nu aan denken? *tromgeroffel* Servië! Dus als iemand nog tips heeft?

exitgame

3. ExitGame

Ik kon het eerste punt van mijn bucket list afstrepen toen we afgelopen week met Ferdi en Nicole naar de ExitGame in Rotterdam gingen. Ik heb er de hele week nog aan gedacht, want ik vond het echt zó leuk! Escape rooms zijn echt een aanrader. Jullie lieten me weten dat in Tilburg tegenwoordig de grootste van Nederland staat en dat die in Delft het allerleukste is. Goede tips! Ik wil nog wel een keer!

4. Quarterlife crisis – bedankt

Gisteren plaatste ik één van de meerst eerlijke blogjes die ooit op Mariekevanwoesik.nl online is gekomen. Ik schreef ‘m de nacht ervoor, omdat ik niet kon slapen. Eerlijk? De ochtend erna twijfelde ik even of het wel zo’n goed idee was geweest om hem online te plaatsen. Maar weet je? Op Mariekevanwoesik.nl komen altijd vrolijke stukjes, maar het leven heeft ook z’n nadelen. Ik wilde even laten weten dat het leven niet altijd maar ‘lalala’ en ‘bucket list’ is. Gelukkig (en daar ben ik jullie heel dankbaar voor) waren al jullie reacties super lief. Dank jullie wel daarvoor!

5. Er komt een nieuw project aan!

Ik was al bezig met een nieuw project en door jullie reacties op mijn quarterlife blog kwam ik erachter dat jullie er misschien ook wel behoefte aan hebben. In eerste instantie wilde ik het namelijk vooral voor mezelf doen, maar ach, waarom zou ik het dan niet delen, hè? Aankomende week komt de eerste blog erover online, dus stay tuned. Op welke dag weet ik nog niet, want ik moet er nog terugkerende wekelijkse dag voor kiezen.

roemenië

roemenië

roemenië

roemenië

roemenië

6. Nagenieten van Roemenië

Nog dagelijks geniet ik na van al het moois dat we in Roemenië hebben gezien. We vonden het zo geweldig dat we deze zomer terug willen. Iets wat we anders nooit doen, maar Roemenië is zo immens groot dat we nog láng niet alles hebben gezien.

Eén van de mooiste momenten vond ik zelf die ochtend dat het nevelde en de zon zo prachtig laag stond. We bezochten een houten kerkje waar we elke dag langsreden. Nu wilden we ‘m wel eens van dichtbij bekijken want Roemenië staat bekend om zijn houten kerkjes. Ik schoot wat foto’s van Geert en was onder de indruk van het prachtige licht.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

18 thoughts on “SweetSixSunday #16 | Wensballonnen, nieuwe reisjes en terugblik op Roemenië

  1. Leuk overzicht! Dat wensballonnen zo slecht zijn voor dieren wist ik ook niet. Maar goed, ik laat ze ook niet op haha.
    Maastricht moet volgens mij ook een exit room hebben trouwens.
    En dat project… Wordt dat zoiets weer als de happy challenge? Ik wacht “geduldig” af haha.

  2. Leuk overzicht! Ik wist wel dat wensballonnen brand konden beginnen maarja met dat natte weer was die kans vast niet zo groot, dat het slecht voor dieren is wist ik ook niet! Ik ben heel benieuwd naar je volgende project 🙂

  3. Die foto’s uit Roemenië zijn inderdaad echt heel mooi! 🙂 Vind het zo tof dat jullie vrijwel altijd bestemmingen uitkiezen waar je nooit iemand over hoort! Althans ik niet..

  4. Hmm oost-Europa heeft ook mijn hartje gestolen! We begonnen ooit in oost-Duitsland en Tsjechië. Het jaar erop Slovenië & Kroatië en nu hopen we nog verder naar beneden te gaan naar Montenegro, Albanië & Macedonïe!

  5. Ja, die schade van de wensballonnen, heftig he? Ik wist het ook niet. Zelf heb ik ze ook niet opgelaten, jaren geleden eens geprobeerd, maar toen ging het voor geen meter, dus ik ben er nooit meer aan begonnen. Gelukkig niet, nu ik dat weet. Mooi overzicht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.