WIE IS DE MOL | Complottheorieën

W-2788

Wie kan er Chinees lezen en die letters vertalen?

Vroeger keek ik het met mijn ouders. We hielden boekjes bij en bespraken complottheorieën. Met natuurlijk de grote vraag: Wie is de Mol? Daarna keek ik jaren niet. Geen idee waarom niet, eigenlijk. Dit jaar besloten Geert en ik het weer te gaan volgen. Elke donderdagavond is Mol-avond bij ons. Samen op de bank met warme chocolademelk en wat lekkers. Héérlijk! Met vrienden Ferdi en Nicole hebben we ook een poule via de Mol-app. Drie keer raden wie er bovenaan staat? Hell yeah! (Oké, oké, een gedeelde eerste plek met Ferdi.)

Maar ja: wie IS de Mol? Ik zit dus op Jennifer. Volgens mij is zij een stille Mol, die ondertussen van alles uithaalt. Maar ook Susan vind ik verdacht. Ze doet heel lief, maar is ze ondertussen niet van alles aan het bekokstoven? Alhoewel, volgens mij is ze écht heel lief. (Ik heb haar één keer in het echt gezien en toen kwam ze wel zo over.) Aaf is een beetje de moeder van de groep, maar ook zij kan nog weleens stilletjes iets uithalen, volgens mij. Geert denkt dat Daphne de Mol is, maar haar wantrouw ik eigenlijk helemaal niet. Freek en Jan-Willem ook niet. Als Sofie de Mol is, eet ik mijn sok op (véél te duidelijk en dus denk ik dat zij het niet is). Tygo gaat het spel winnen, ik weet het zeker. Als er iemand fanatiek is…

Ik probeer overigens zoveel mogelijk op de mensen zelf te letten en niet zo op de ‘aanwijzingen’ die de makers in het programma monteren. Als ik daar óók nog op moet letten, word ik helemaal knettergek. Laat mij maar wat relaxter kijken!

Ik zit er weer helemaal in! Kijken jullie ook? Wie verdenken jullie?

Wit - kopie - kopie-001

Foto: © Falco Hassink, beeldmateriaal pers AVRO

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

22 thoughts on “WIE IS DE MOL | Complottheorieën

  1. Whahah mijn mol is ook jen en tygo m’n winnaar!!! Zo leuk!! Helaa vanav uit eten dus opnemen maar en social media vermijden ;-))

    1. Jaaa dat is ook weer zo. Hij kan het ook nog weleens ver gaan schoppen. Maar of hij de Mol is? Ik denk het niet… Maar je weet het nooit bij Wie is de Mol! 😉

  2. Oké ik ga even toegeven dat ik volgens mij de enige Nederlander ben die dit nog nooit gezien heeft. Het klinkt best spannend verder maar ik heb werkelijk geen idee hoe dit programma in elkaar steekt.

    1. Het is een spel: er zijn 10 kandidaten die opdrachten moeten vervullen om geld te verdienen. Alleen is er één Mol die de boel saboteert. Je weet alleen niet wie. Aan de deelnemers de taak om te kiezen wie. En elke week gaat er iemand weg, die de minste goede antwoorden had op vragen over de Mol.

  3. Ja, natuurlijk kijk ik ook! Ik wissel alleen steeds van mol, haha, Tygo en Sofie zou ik ook veel te verdacht vinden, Susan verdenk ik ook helemaal niet, Daphne juist wel weer!

  4. Ha, Geert heeft ‘t mis 😉 Ik ben idd ook van het kijken naar gedrag – in elk geval de laatste jaren. Daarmee heb ik al veel vaker gelijk gehad dan met verstopte hints (of ja, daarmee zat ik eigenlijk altijd mis 😉 )

  5. Daphne is het sowieso niet 😉 Ik verdenk vooral Susan, maar Jennifer is ook wel een goeie ja. Het blijft lastig vind ik, maar Tygo en Sofie zijn ook bij mij zeker niet verdacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *