WIN | 3 x gesigneerd exemplaar van ‘Makkelijk’ van Tammara Webber (New York Times bestseller)

tammara webber

Vorige week kreeg ik zo’n leuk mailtje: Tammara Webber herself mailde me dat ze een heleboel vertaalde versies in haar kast had liggen van haar bestseller Makkelijk. Waaronder… 3 Nederlandse exemplaren. Nu kan ze zelf geen Nederlands lezen en ik neem aan dat ze zelf ook wel weet waar haar boek over gaat. De oplossing? Ze wil drie gesigneerde exemplaren van Makkelijk weggeven! En wel via mijn blog!

Waar gaat ‘ie over?

Jacqueline is studente en nét weer single, omdat haar vriendje Kennedy het na drie jaar heeft uitgemaakt. Als Jacqueline na een Halloweenfeestje naar huis wil gaan, wordt ze aangerand door een ‘vriend’. Terwijl ze probeert te voorkomen dat hij ergere dingen gaat doen, is daar ineens haar redder in nood: Lucas. Ze bedankt het vriendelijk en wil het daarbij laten, maar ineens verschijnt hij overal. Bij Starbucks. En in de collegezaal bij economie. Ondertussen heeft Jacqueline steeds leuker en spannender e-mailcontact met haar bijlesleraar, Landon. Ze vindt Landon leuk, maar voelt zich ook gigantisch aangetrokken tot de mysterieuze Lucas. Als Jacqueline Lucas’ geheim ontdekt, lijkt er geen weg meer terug.

Benieuwd wat ik ervan vond? Ik schreef er eerder al een review over. Hint: ik vond ‘m echt heel leuk!

Winnen?

Meedoen aan de winactie is heel makkelijk:

 1. Volg Tammara Webber op Facebook, Twitter of Instagram.
  (Allemaal mag natuurlijk ook.)
 2. Volg Mariekevanwoesik.nl op Facebook, Twitter, Instagram of Bloglovin.
  (Allemaal mag natuurlijk ook.)
 3. Laat een reactie achter onder deze blog (met een geldig e-mailadres) waarin je vertelt welk boek ik écht nog moet lezen!

Over een week (3 juni 2014) krijgen de 3 winnaars persoonlijk bericht van mij.

Follow my blog with Bloglovin

16 thoughts on “WIN | 3 x gesigneerd exemplaar van ‘Makkelijk’ van Tammara Webber (New York Times bestseller)

 1. Ik heb Tammara gevolgd (jou volgde ik al), niet voor mezelf maar voor mijn man, die niet zo op de social media zit. Hij heeft het boek vertaald en toen ik hem net vertelde dat Tammara Webber gesigneerde exemplaren weggeeft, zei hij meteen dat hij er héél graag een wil hebben.

  Boekentip voor jou (als je ‘m nog niet kende) is Dubbelspel door Eline Stiekema. Net verschenen en echt een superleuk boek!

 2. Ik heb alles gevolgd, behalve Twitter 🙂

  Misschien ken je de actrice Hilary Duff? Wel deze heeft een soort trilogie geschreven.
  Ik heb het eerste boek in het Nl en de andere 2 in het Eng. Elixir – Devoted – True.

  Echt aanraders! Geen romantische boeken, maar een beetje mysterieus. Je moet zeker mee zijn tijdens het lezen!

 3. Bijna vakantie extra tijd om lekker onder uitgezakt een boek te lezen.
  Een aanrader….ik denk dat ik daar geen specialist in ben maar deze las ik pas: Vloed van Susan Smit ik vond hem leuk om te lezen maar werd extra leuk toen er over ons kleine stadje Meppel in het boek werd geschreven…

 4. OMG ik heb dit boek NODIG. Want redenen!
  Nee oké, waarschijnlijk heb ik het niet ‘nodig’, maar ik ben er zo nieuwsgierig naar! En gesigneerd!
  Alles gevolgd en geliked van Tammara en jou likede (is dat een woord?) ik uiteraard al.

  Eén boek dat je absoluut nog moet lezen, hm. Ik kan je absoluut de serie Daughter of Smoke and Bone aanraden, van Liani Taylor. Het is zo’n goede serie dat ik het steeds maar uitstel om deel 3 te gaan lezen, terwijl ik heel graag wil weten hoe het verdergaat. Ernstig, dus.

  Andere serie die wat grappiger is: Geek Girl, over een nerdig meisje dat model wordt. Deel 1 en 2 zijn nu uit in het Nederlands en ze zijn hilarisch! Ik weet zeker dat jij er ook keihard om moet lachen.

  Nu stop ik met tips geven, oké? Anders wordt het zo’n lange comment.

 5. Leestip van mij is ‘ de zwarte duivel’ van Jacob Vis.
  Spannend een boek dat switcht tussen 1913 en 2013. Alkes speelt zich af bij het ronde huis op de Veluwe.
  Echt een aanrader.

 6. Wat superleuk dat ze jou mailde! Ik volgde je al op Twitter, Facebook en Bloglovin’ en haar nu ook op Facebook en Twitter – ik ben volgens mij één van de enige tieners zonder Instagram, haha. Boeken aanbevelen is zo moeilijk, aangezien jij volgens mij echt al heel veel gelezen hebt. Zo weet ik zeker dat je alles van Sophie Kinsella en Lisette Jonkman al wel gehad hebt (of nou ja, Verslingerd nog niet, maar je was zelf waarschijnlijk ook wel op het idee gekomen om die te lezen), en The Rosie Project heb ik als ik me niet vergis ook weleens voorbij zien komen op je blog. Ik vind Voor jou van Jojo Moyes daarnaast heel mooi (en zielig), en ook Honderd namen van Cecelia Ahern kan ik aanraden. Momenteel lees ik Daar is hij weer van Timur Vernes, superorigineel verhaal! En verder.. Oh ja, qua chicklits moet je Zestig dagen van Gillian King zeker lezen, en boeken van Astrid Harrewijn die je nog niet hebt gehad. En nu ben ik even leeg, denk ik. Ik heb nog wel een heeeeel lange lijst met boeken die me echt supertof lijken, maar aangezien die ook tegen kunnen vallen (en deze comment dan heel erg lang wordt) noem ik die maar even niet op, haha. Fijne dag nog! 🙂

 7. Ik wil graag meedoen want het lijkt me een erg leuk boek. Ik volg jou op facebook, twitter en bloglovin en ik volg tammara webber nu op twitter 🙂
  Welk boek zal ik je aanraden? Het eerste wat ik normaal gesproken zou zeggen zijn de boeken van Chantal van Gastel, maar die ken je natuurlijk allemaal al. 😉 Dus dan denk ik misschien een aantal management/zelfhulp boeken. Vind ik zelf altijd wel inspirerend en dat is misschien ook wel iets voor jou. Zoals 365 dagen succesvol of het handboek voor zelfstandigen. Zo’n soort boeken vind je vaak ook veel op het boekenfestijn, ik hou ervan! 🙂

 8. Hoi Marieke, leuke blog! Ik doe met alles mee behalve instagram. Tip voor boeken! Wel dat is niet zo moeilijk! Er zijn zo veel leuke boeken! Zwart-Wit van Gillian King vind ik zeker een aanrader en Voor jou van Jojo Moyes is echt prachtig!

 9. Welk boek moet je echt lezen? Wel de eerst paar die in mijn opkwamen heb je al gelezen of ga je vast en zeker lezen (van Nederlands auteurs waar je al minstens een boek van gelezen hebt), maar Verslingerd van Lisette Jonkman lijkt mij echt super (net als Verkikkerd!)! en de nieuwste chicklit van Gillian King, Zwart-wit en verder kijk ik zelf uit naar Sterrenhemel (die na Wacht op mij en Makkelijk) uitkomt!
  Ik volg Tammara op Twitter en jou op Twitter en Bloglovin’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.