WIN | Rituals Laughing Buddha pakket!

9369 LaughingBuddhaRituals.BOXopen

Ook Rituals denkt aan alle BBB’ers! Om jullie te motiveren, mag ik een Laughing Buddha pakket van het merk weggeven! We kennen Rituals natuurlijk allemaal van de heeeeeeerlijke verzoringsproducten met de lekkere geuren, dus daarom vind ik het heel leuk dat ik een pakketje mag weggeven!

Over Rituals

Rituals wil dat we onze dagelijkse routines veranderen in bijzondere verwenmomenten door het gebruik van mooie luxe producten. Alle producten die ze maken, ruiken daarom bijzonder lekker én zijn mooi om naar te kijken. Rituals wil dat we even stilstaan bij de kleine dingen in het leven en het verrijken met een vleugje luxe. En dan zeggen wij: yes please…

Limited editions voor de feestdagen

Rituals liet zich voor de feestdagen inspireren door de traditie van het geven van geschenken en heeft daarom een assortiment met nieuwe home & body-producten ontwikkeld. Van Limited Edition geursticks tot een Miracle Balm rijke handbalsem. Vanaf oktober zijn deze producten verkrijgbaar in alle Rituals-winkels, geselecteerde warenhuizen en via Rituals.com. Er zijn vijf winteredities limited edition pakketten, cadeaupakketten (waaronder Laughing Buddha), eau de parfum, handverzorging en dinerdoekjes.

Laughing Buddha pakket

De Laughing Buddha lijn van Rituals bestaat uit acht energieke producten, die ruiken naar verkwikkende citrusvruchten, zodat je lekker wakker wordt. In het oude China was de Laughing Buddha een beroemde munnik, die met zijn legendarische glimlach geluk en voorspoed bracht. Het wrijven over de buik is een symbool voor geluk en voorspoed. Rituals is hierdoor geïnspireerd om producten te introduceren die een gevoel van optimisme, geluk en blijdschap met zich meebrengen.

De collectie bevat ingrediënten als cederhout, Chinese vrucht Yuzu, zoete sinaasappel en organic mandarijnen. Het bevat de producten fortune oil, good luck scrub, fortune scrub, happy mist, happy buddha, touch of happiness en mandarin bliss.

Hoe doe je mee?

 1. Like de Facebookpagina van Rituals
 2. Like de Facebookpagina van Mariekevanwoesik.nl
 3. Laat een reactie achter waarin je aangeeft wat jouw ultieme geluksmoment is. De leukste reactie wint!Vergeet niet een geldig e-mailadres te gebruiken zodat ik de winnaar kan bereiken.

Niet verplicht, wel lief: volg Mariekevanwoesik.nl op BloglovinInstagram en Twitter!

Over een week (11 november) mail ik de winnaar. Wanneer je niet binnen drie dagen reageert, gaat de prijs naar iemand anders.

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

43 thoughts on “WIN | Rituals Laughing Buddha pakket!

 1. Mijn ultieme geluksmoment is gezellig met mijn liefste vrienden bijkletsen onder het genot van een lekker glas wijn en heerlijke hapjes.

 2. Mijn ultieme geluksmoment van de laatste paar weken: wanneer ik tijdens mijn wekelijkse weegmoment zie dat ik steeds dichterbij mijn BBB doel kom en dus ook mijn echte doel! Love it!

 3. Lekker gordijn dicht kaarsen aan lekker uitgebreid douchen. Daarna schoon onie aan dekkentje grote pot thee. Goed boek muziekje aan. Of tv serrie kijken en heerlijk genieten maar echt een moment voor mezelf.

 4. Mijn ultieme geluksmomentje is wanneer ik dit heerlijke laughing buddha pakket win. Ik ben namelijk gek op Rituals en ook helemaal gek van buddha’s, dus wat een geweldige combi. Verder kan ik momenteel wel een beetje geluk gebruiken in een best moeilijke tijd, dus dat geluksmomentje is meer dan welkom

 5. Dat ik weet dat ik – als ik mijn twee laatste tentamens in december haal – me een half jaar lang helemaal mag gaan richten op schrijven. Van dat idee alleen al spring ik huppelend door de huiskamer. Geen colleges, studiestress of tentamens, maar heel veel schrijfkilometers maken voordat ik in september aan mijn strafrechtmaster begin! 🙂 (Beide FB-pagina’s geliked en via Bloglovin volgde ik je al een tijdje ;))

 6. Mijn ultieme geluksmoment is “rust” na een lange drukke periode. Dit kan in verschillende vormen voorkomen. De eerste keer dat ik dit ervaren heb ik na een rotte periode op ontwikkelingswerk ging naar de Domenicaanse republiek. Zo zat ik daar, midden tussen de bergen met een indrukwekkende mist, om 6 uur s’ochtends met een kopje koffie en verder niets. Geen telefoon, computer of iets van social media. JA toen was ik echt gelukkig. Steeds vaker kom ik dit moment weer tegen zoals na een lange avond werken in mijn schone bed duiken, of na een lange tentamenperiode gewoon een dag he-le-maal niets doen en dan is mijn geluksmoment compleet en ben ik voldaan met wat ik die voorgaande periode bereikt hebt!

  Liefs, Iris van Olst
  Iris4ever@msn.com

 7. Mijn ultieme geluksmoment is na een dag druk bezig geweest te zijn thuiskomen, lekkere gezonde maaltijd eten, ’s avonds hardlopen, daarna lekker in bad met rituals badschuim en na het bad onder de douche om nog te scrubben met rituals. Daarna lekker insmeren met body lotion van rituals en lekker op de bank liggen met mn lieve vriendje. Heeerlijk!

 8. Mijn geluksmoment was dat ik d.m.v. doordrammen mijn IT eerder mocht doen, waardoor ik nu eerder afgestudeerd ben! Haha leve de Pabo:D

 9. Mijn ultieme geluksmoment is het moment dat ik m’n deken over me heen trek en heerlijk kan gaan slapen met mijn lieve vriend naast me! Even nergens aan denken en lekker dromen totdat de volgende morgen er weer voor zorgt dat er een nieuwe dag van start gaat! 🙂

  Liefs Inge

 10. Oeeh!! Dit is echt een superlekkere serie van Rituals, ben helemaal fan! Ik had jouw pagina op facebook al geliked en heb nu ook die van rituals geliked. Mijn email is info@invisiblecreations.nl

  Mijn ultieme geluksmoment is dat ik lekker naar mijn vriend toe kan en kan blijven tot zolaat ik wil, i.p.v. half 8 de trein terug alweer MOETEN nemen.

  Liefs, Idwerd

 11. Mijn ultieme geluksmoment is als ik voor de zoveelste keer weer opnieuw begin te lezen in mijn lievelingsboek 🙂

 12. Vorige week woensdag had ik echt n geluksmoment. 4 jaar samen met mijn vriend, lekker uiteten en daarna het voorlopig koopcontract van ons eerste koophuis getekend! En dan dat besef; wat een geluk dat ik dit samen met hem mag delen!!

 13. Mijn ultieme geluksmoment is als ik na een lange dag over de brug naar huis fiets, kijk in wat voor mooie stad ik toch woon en van plan om samen met mijn lieve vriendinnen gezellig wat eet en een wijntje drink in mijn gezellige kamertje in de stad en als ik me dan bedenk dat ik het echt getroffen heb met hun. Nooit gedacht dat ik me hier zo thuis zou voelen en dat ik ooit nog in me eentje in een vreemde stad (bijna in een vreemd land) zulke lieve mensen zou ontmoeten die me nemen zoals ik ben en voor wie ik me nooit anders voor hoef te doen!

 14. Mijn ultieme geluksmoment is een avond met vriendinnen op de bank, grote pot thee erbij met chocolade en een mooie film. Wetend dat we elkaar zullen steunen en dat we bij elkaar kunnen uithuilen naast de film vind ik het mooiste moment om bij stil te staan.

 15. Koud weer en kachel staat aan. Na een lekker dag werken of gewoon in het weekend een verwenmoment, na het goed volgen van BodieBoost. Iets om naar uit te kijken. Handdoekje op de kachel, lekker zo na het douchen. Jezelf heerlijk verwennen en laten genieten van de geweldige producten van Rituals. Echt een genot om deze te gebruiken.

 16. Hi….
  Wat een geweldige give away…
  Mijn ultieme moment….:

  OK ik vind het niet altijd leuk, maar als sochtends mijn kleine aapje om 6 uur nog even tussen ons in komt liggen, en dan gaat ie helemaal lekker kroelen….

  Xx san

 17. Iets meer dan een jaar geleden heb ik mijn vriend leren kennen, probleempje echter, hij woont in Portugal! Met mijn familie heb ik geen geweldige band en ook de feestdagen vier ik dus niet thuis. Vorig jaar vierde ik dus voor het eerst Kerst met mijn schoonfamilie! Het overgrote gedeelte van de familie kende mij nog niet maar ik was meteen welkom en er was ook al aan mij gedacht (cadeautjes en al), ik voelde mij daar zo welkom! Ik had mezelf geen betere partner kunnen wensen en wetende dat je in de schoonfamilie ook welkom bent gewoon zoals je bent is voor mij toch echt wel een stukje ultiem geluk <3

 18. Mijn ultieme geluksmomentje is mijn wekelijkse verwenmoment! Tijdens mijn BBB eet ik elke week twee jokers en daarnaast dus dit verwenmomentje. Dat kan bestaan uit een lekker maskertje, nieuwe nagellak, een warm bad of bijvoorbeeld een lekker geurtje. Dit Rituals pakket kan dus voor heeel veel verwenmomentjes zorgen 🙂 Door deze momentjes houdt ik BBB langer vol en zit ik lekker in mijn vel!

 19. Mijn ultieme geluksmoment vond zo’n 10 uur na de geboorte van onze dochter, 3 weken geleden, plaats. Ze is geboren middels een spoedkeizersnede welke plaats moest vinden om het leven van mij en mijn dochter te redden door een ernstige vergiftiging. Ze is toen gelijk uit mijn buik bij me weggehaald en aan infuus en monitoren gelegd en ik mocht nog niet naar haar toe. De ochtend erop kreeg ik haar voor het eerst op mijn buik waar mijn lieve vriend bij was. Dit was ons eerste moment als gezinnetje en hierbij voelde we ons helemaal compleet en gelukkig. Onze gezondheid was al stukken beter en alles leek heel goed af te gaan lopen. Inmiddels zijn we 3 weken de trotse ouders van onze dochter en genieten we intens van ons gezin!

 20. Heerlijk pakket. Ik doe niet mee, heb de vorige keer al eens gewonnen.

  Mijn ultieme geluksmoment is na een vakantie in een ander bed geslapen te hebben, de eerste nacht weer lekker in je eigen bed.

 21. Mijn ultieme geluksmoment is wanneer ik een week lang supergoed op mn voeding heb gelet en dan als resultaat zie dat mn kleding mooier zit en de weegschaal positiever voor mij is! Heerlijk! Dan heeft die week toch echt wat uitgemaakt!

 22. Heerlijk!
  Geluk is: een waterig zonnetje na net keihard te zijn natgeregend. Een warme kop thee erbij en een mooi muziekje op. Na regen komt zonneschijn!

 23. Ik had gister een geluksmomentje.. Ik ging mijn kast door om die een beetje op te ruimen. In een gekke bui deed ik een broek aan waarvan ik niet had verwacht die al weer aan te kunnen. De glimlach op mijn gezicht kon niet groter. Mijn harde werken wordt beloond!

  ps. Ik lig helemaal op schema voor mijn bbb doel! Ik ga het halen!!!

 24. Mijn ultieme geluksmoment moet toch wel zijn toen ik vorig jaar mijn havo diploma kreeg uitgereikt. Wie had dat gedacht na drie hele zware jaren. Toen ik in 2010 een week aan de beademing had gelegen had niemand verwacht dat ik er nu zo bij zou lopen! Toen ik dus dat diploma in handen kreeg was er een hele last van mijn schouders af en kon het geluk niet op!

 25. Een van mijn ultieme geluksmomenten was twee weken geleden en een hele bijzondere. Ik doe namelijk al een half jaar yoga (2-3 keer per week soms elke dag) maar ben helemaal niet lenig! Tot ik een geweldige les had van een bijzonder inspirerende lerares. Ze hielp me met een paar houdingen en halverwege de les kon ik met mijn benen gestrekt mijn handen om mijn voeten heen vouwen! Zo een bijzonder gelukkig moment!! Na de les heb ik haar heel erg bedankt en ik ga nog steeds het liefst naar haar lessen!❤️:)

 26. De dag dat ik te horen kreeg dat ik ,na 16 jaar werkeloos te zijn geweest,weer een baan heb mét goede vooruitzichten! zijn al die opleidingen en moeite niet voor niks geweest :-*

 27. Wat een fijne prijs! Ik ben gek op lekkere dingen bakken en lezen, dus mijn ultieme geluksmoment is toch wel op de bank, onder een dekentje, met een fijn boek en zelfgebakken lekkers! Als ik een weekendje bij m’n ouders ben het liefst ook nog met m’n hond aan m’n voeten.

 28. Mijn ultieme geluksmoment op dit moment is wanneer je thuis komt met dit koude weer lekker met een dekentje op de bank zitten, een leuke romantische film op televisie, knuffelen met vriendje op de bank en een lekkere warme kop chocolademelk met slagroom om op te warmen.

 29. Geluksmomenten zijn vaak de kleine dingen van de dag: lekker door de wind de hond uitlaten, in een hoekje met een boekje, rommelen in de tuin, met het hele gezin om tafel eten of een spelletje doen, trekken van de sinterklaaslootjes en uitzien naar het sinterklaasfeest met elkaar, een complimentje ontvangen dat je lijkt op Maria uit The sound of Music ( qua uiterlijk??? En zang 🙂 ), lopen boven op een berg en genieten van het uitzicht. Kortom : het zijn voor mij de kleine dingen die het doen.

 30. super leuke aktie, mijn ultieme geluksmoment kan als moeder niet anders…. als je voor het eerst je kindje vast houd…zooooo bijzonder…XX

 31. Mijn ultiem geluksmoment is een warme douche na een pittige, zware, maar fijne training met de personal trainer. En dan ná het douchen lekker in een schoon bed stappen, waar mijn vriend al ligt, samen knuffelen en dan in slaap vallen.

 32. Mijn geluksmomentje: als ik in het weekend wakker wordt en tot de conclusie kom dat ik nog niet hoef op te staan … heerlijk om me dan nog even om te draaien en verder te doezelen 🙂

 33. In de zomer in de zon op een zonnebedje in een tropisch oord met vriendinnen en lekkere hapjes en drankjes. Zo’n zonnebed in Nederland bij een luxe sauna-complex onder dito omstandigheden vind ik overigens een hele goede tweede.

 34. Mijn ultieme geluksmoment is wanneer ik het huis volledig heb schoongepoetst en daarna heerlijk lang heb gedoucht met luxe doucheproducten om vervolgens op de bank neer te ploffen onder een dekentje met een spinnende kat op schoot en een grote mok thee… Dat is pas genieten!!

 35. Hoi! Waarschijnlijk ben ik al te laat, maar ik zet hier toch nog even een reactie.

  Mijn ultiem geluksmoment is… wel er zijn er een aantal maar het eerste wat nu in me opkomt is,
  het gevoel ik krijg wanneer ik juist gaan sporten ben. Dan voel ik me super!
  Ik heb mijn sportabonnement een week geleden aangeschaft, en zeker na een drukke dag doet dit me goed!

  Ik volg je nu overal behalve instagram, want dit heb ik niet.

  Liefs Birgit

 36. Als ik foto’s bekijk! Terug denkend aan al die leuke momenten met familie, vrienden, op reis enzovoort. Dat maakt me echt gelukkig en dan weet ik dat ik moet streven en werken naar meer van deze gelukzalige momenten (want jou geluk, daar zorg je zelf voor 😉 ).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.