WIN | Super leuke regentrenchcoat

Getverderrie, wat een regenachtig weer vandaag! Normaal zou ik zeggen dat ik zó’n medelijden zou hebben met iedereen die vandaag ergens naartoe moet fietsen, maar vandaag heb ik dat niet. Ik geef namelijk een super leuke regentrenchcoat weg, die jij kunt winnen!

Over Hipinderegen.nl

Leida Groot, oprichtster van Hipinderegen.nl, had een gruwelijke hekel aan fietsen in de regen in dat fluoriserende groen met paarse regenpak. En ja, welke Nederlander kan dat niet beamen? Leida was er klaar mee en besloot op zoek te gaan naar een fashionable regenpak. Drie keer raden waar ze ze vond: in mijn favoriete Scandinavië!

Afgelopen september besloot ze te stoppen met haar baan en haar dromen achterna te gaan. Ze wil Hipinderegen.nl uit laten groeien tot een organisatie waar ze – samen met vele andere vrouwelijke collega’s – de Nederlandse vrouw iets blijer mee kan maken tijdens een plensbui. En ondanks dat ze daar in het verre West-Friesland nog wel een beetje gek opkijken van de vrolijke regenjassen (doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg), begint Leida’s droom al aardig werkelijkheid te worden. Haar regenjassen stonden o.a. in Cosmopolitan, Libelle en Vrouw. Inmiddels verkoopt ze ook regenlaarzen en paraplu’s!

“We like people who smile when it’s raining, Hipinderegen.nl”

Wat kun je winnen?

Deze prachtige regentrenchcoat (Klinkt al cool, hè? Ik wist niet eens dat het bestond!) van het merk HappyRainyDays. De buitenstof van de regenjas is gemaakt van gecoate nylon, waardoor hij waterdicht én ademend is. Niks zweterige taferelen tijdens het wandelen of fietsen, dus.

Hoe doe je mee?

 1. Like de Facebookpagina van Hipinderegen.nl.
 2. Like de Facebookpagina van Mariekevanwoesik.nl.
 3. Vertel ons in een reactie onder deze blog wat jouw meest vreselijke nat-regen-blunder is en vul een geldig e-mailadres in, zodat ik je kan bereiken!

EDIT: Over een week (14 mei) stuur ik de winnaar persoonlijk een bericht via e-mail!

Lees mijn disclaimer

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

39 thoughts on “WIN | Super leuke regentrenchcoat

 1. Bij het fietsen in een vreselijks hoostbui ben ik een keer gevallen in een grote plas met water. Natter dan nat! Ik was nog op weg naar school ook……..

 2. Je kent het wel.. die plassen die naar de zijkant van de autoweg lopen, omdat de weg iets bol loopt. En dan sta je daar, zo goed mogelijk bedekt voor de stromende regen, met je fiets, nog geen 300 meter van school af, en komt er een veel te hard rrijdende auto langs die lekker door de plassen sjeest en mij een extra douche geeft. Alsof die het expres deed! Ik had wel shampoo mee kunnen nemen :p

  Wat een stoere jas, hopelijk kom ik volgende keer droog over 🙂

 3. Gelukkig! Net op tijd onder het viaduct voordat het echt losbarstte. Ik zette mijn fiets neer, pakte mijn regenkleding. Mijn laarsjes met hak wilde echter niet door de broek heen, dus ik ging er maar bij zitten. Maar die verrekte laars bleef dus gewoon vastzitten. Beetje genant allemaal, dus beschamend kijk ik om me heen. Twee jongen op één fiets. Ik voelde het gewoon aankomen. De jongen achterop sprong van de fiets af, rende naar die van mij, sprong erop en reed keihard weg. Ik sprong op, maar viel weer half om, want ja… ik zat met die verrekte hak vast in mijn regenbroek!!!! Van woede trok in nog harder aan mijn broek, waardoor de hak er dwars doorheen ging. Ik ben nog nooit in mijn leven zo woedend geweest! In de regen. Regenpak kapot. Fiets gejat. Vervolgens moest ik nog drie kwartier lopen door de zeikende regen naar huis lopen.

  Vaak kan je achteraf lachen om dit soort dingen, maar in dit geval…. Neen, nog steeds niet.

 4. Natuurlijk doe ik mee aan deze geweldige actie, ik werd direct verliefd bij het zien van de jas, vooral op die geweldig fleurige kleur! Mijn geweldige nat regen blunder? Tonnetje rond zwanger zijn, je jas niet dicht kunnen doen en te bol zijn om onder de paraplu te passen helemaal. Ik voelde me regentonnetje rond! Nu kan ik lachen maar toen voelde ik me zo zielig, inclusief hormonen!

 5. Leuke regentrechcoat!
  Afgelopen zomer ervaarde ik een nat-regen blunder met mijn vriend.
  We liepen op het strand in ons t-shirt want de zon scheen. Totdat de zon veranderde in donkere grijze wolken en wij werden verrast door een wolkenbreuk. Wij werden tot ons vel toe nat en zaten tot ons heupen onder het zand. Als 2 verzopen katjes zijn we ietswat beschamend maar het eerstvolgende strandtentje binnengegaan om enigzins op te drogen…

 6. Wat een leuke!

  Ik had vroeger altijd een hekel aan jassen. Ik schatte het weer dus altijd te positief in. Een beetje kou vond ik toch nooit erg.

  Maar toen kwam de dag dat ik vanuit school weer naar huis moest fietsen. En ik alleen een wit topje en een lichte broek aan had. Iedereen staarde me aan, mijn topje scheen helemaal door. En eenmaal thuis kon ik mijn kleren gewoon uitwringen.

  En vervolgens lekker een warme douche genomen.

  Sindsdien draag ik toch liever een jasje.

 7. Wat een leuke winactie! Ik heb de FB pages geliked hoor 😉

  Mijn grootste regenblunder moet wel die bij Uluru zijn. Want… wanneer regent het nu bij Uluru? Nou ja, toen wij er waren dus. Daar houd je dus geen rekening mee. Dus geen lange broeken, geen lange mouwen, geen regencover voor de rugtassen… helemaal niets! Maar geluk bij een ongeluk: het had al jaren niet geregend bij Uluru en we zagen fantastisch schouwspel! (Wel totaal verzopen en onze camera’s ternauwernood reddend).

 8. Op vakantie naar Mallorca, voor de zon en de zee. In de meivakantie geweest, aantal jaar geleden. Staan we daar in onze shorts en topjes en bikini’s, terwijl we de hele week alleen maar regen en onweer hebben gehad, terwijl het in Nederland zo warm was dat de mussen zo gebraden van het dak vielen dat je ze niet eens meer op de barbecue hoefde te leggen. Nog nooit heb ik zó gebaald van Spanje. En van geen warme kleding mee nemen.. En alleen maar slippers bij 🙁

  En die jas, die is echt geweldig! Tegenwoordig probeer ik vaker de fiets te pakken dan in de auto te gaan en met dit Nederlands weer is het wel erg fijn om een goede regenjas te hebben. Die ik dus zó lelijk vind dat ik ze nog nooit heb gekocht. Maar dit is echt een beauty! Ik doe heel graag mee met deze actie!

 9. Als bijbaantje werk ik bij PostNL op zaterdag. Regen is al niet ideaal met post maar nu had ik toch wel heel spectaculair gemaakt. Het regende echt zo hard dat er geen brief droog te houden viel, worden mensen ook heel vriendelijk van natte post, NOT! Vervolgens het wasmiddel kwam uit me spijkerbroek zetten, lekker soppen dus! Daarnaast ben ik altijd te lui om hekjes open te doen of stap over een muurtje heen, nu dus ook! Ik probeerde over een muurtje heen te stappen, wat door de regen spekglad was geworden gevolg: keihard op me kont vallen in plas achter het muurtje en alle post en folders zeiknat, vies en door elkaar op de grond!

 10. Poeh… een blunder weet ik niet echt te noemen. Wel is het zo dat het regelmatig voorkomt dat ik niet bedacht ben op regen. De weersverwachtingen kloppen helaas niet altijd. Ik heb weleens 20 km door de stromende regen (met flink onweer) moeten fietsen van werk naar huis (gelukkig niet andersom). Echt vreselijk om dan zo druipend thuis te komen.

  Die te winnen jas is gaaf. Kun je ook zonder schaamte aantrekken als je geen regen verwacht.

 11. Mijn meest gênante regenblunder is dat ik geheel doorweekt op school aan kwam, en er een hele plas water onder mijn stoel lag in de klas, waardoor de leraar vrolijk vermelde dat ik ‘in hoge nood verkeerde’ en het niet meer kon ophouden…

 12. Wow cooool! Ik kan zo snel niet een nat-regen-blunder bedenken, maar ik kan me nog wel herinneren dat we in Madurodam waren en dat het begon te regenen, en we daar maar snel ponchootjes van een gulden kochten. Echt baggerkwaliteit natuurlijk! Binnen de kortste keren aan alle kanten kapot. En dan zat er ook nog een wesp achter me aan, waar ik superbang voor was, dus krentenbol weggooien en hard wegrennen… Rotdag! :p

 13. Net de hond uitgelaten, onderweg moest ik steeds aan deze jas denken, dus nu mijn handen weer de juiste kleur en gevoel hebben snel de boel geliked. Echt een anekdote heb ik alleen andersom, schaam, schaam. Ik ging de kinderen ophalen met de auto en het regende enorm, dus lagen er supermooie plassen langs de kant van de weg. Te mooi om niet doorheen te rijden, de spetters vlogen aan de andere kant over de auto heen, na de zoveelste plas vroeg Marieke:” Mam, zag je dat niet?” Ehmmmm, nee dus. Ik had een fietsende mevrouw vol een vette regendouche gegeven; opvoedkundig, nou nee, maar we weten het nog allemaal ( sorry:( )

 14. Naar een concert gaan (Bon Jovi in Goffert Park, jaren geleden) op een hete zwoele avond, wetende dat er een plensbui wordt verwacht maar niks aan bescherming meenemen tegen de regen…. ik ben de hele week daarna ziek geweest, maar wat was het toch heerlijk om te staan dansen in de warme regendruppels! Heerlijk!!!!

 15. Wat zijn de trenchcoats mooi! Ik denk dat zo’n beauty mijn regentrauma van vroeger wel iets kan verzachten 😉

  Mijn meest vreselijke nat-regen-blunder overkwam me toen ik nog op de middelbare school zat. Je kent het wel.. kilometers lang fietsen tussen de weilanden met veel wind en regen, onbeschermd. Omdat ik twee dorpjes van de school vandaan woonde en ik al onderweg was toen het begon te regenen, besloot ik te stoppen onder het laatste viaduct voor de polder. Zo kon ik nog net schuilen tot de regen voorbij zou gaan, voordat ik mijn barre tocht voort moest zetten. Toen het na een tijdje eindelijk op hield met regenen, kon ik met een gerust hart gaan fietsen. Wat gebeurde er.. Ik reed onder het viaduct vandaan, opgelucht dat ik het droog kon houden, en net na het viaduct reed ik op een fietspad waar een kuil in de weg was. Je raadt het al.. Er kwam een enorme vrachtwagen aan, rijdend door de kuil en een golf waar een surfers hart sneller van gaat kloppen, kwam hélemaal over mij heen. Waardoor ik dus alsnog voor niks onder het viaduct had gewacht en zeiknat was. Die rit naar huis was niet de beste uit mijn schoolcarrière.

 16. O wat een leuke jas! Die zou ik ook wel gewoon eens aan doen 🙂

  Blunders ivm regen heb ik genoeg helaas, vreemd genoeg lijk ik regen aan te trekken? Hoe dan ook, ik was opweg naar school, ik moest nog een usb-stickie met een filmpje inleveren. Toen ik van ghis ging scheen de zon, geen wolkje aan de lucht. Helaas verschenen er onderweg opeens wel donkere regenwolken aan de lucht…. Het begon toch te hozen, en ik had alleen de usb-stick bij me, geen tas geen jas geen paraplu en zelfs geen boterhamzakje om mijn USB stick te redden. Ik was als de dood dat de USB stick nat zou worden en niet meer zou werken dus ik besloot de USB maar in mijn bh te stoppen…. Tja daar was ie toch het droogste waarschijnlijk besloot ik. Ik zette mijn reis naar school voort (voorovergebogen en mijn decolleté afschermend tegen de regen), en daar aan gekomen haalde ik bij het fietsenrek mijn USB weer uit mijn bh. Ik dacht nog: die is mooi droog gebleven! Om hem vervolgens in een regenplas te laten vallen. As mijn moeite voor niets. Het toppunt was nog wel dat iemand mij bezig had gezien en er voor zorgde dat het verhaal van “het meisje dat een USB stick in haar bh stopt” door de hele school werdt verspreid… (Gelukkig was de docent heel begripvol en moscht ik de USB stick de volgende dsg inleveren, ik weet nog dat ik een 8,7 had voor mijn filmpje)

  Leuke prijsvraag, ik vind het ook erg leuk om andermans blunders te lezen hihi (en ik zie al hememaal voor me goe marike zich bescheurt om onze verhalen…. (Ze marike wat is eigenlijk je eigen regenblunde?) )

 17. Ooit wel eens in de haast met druipend regenpak aan vlug boodschappen gedaan. Geen tijd om dat hele pak uit en daarna weer aan te trekken. Dan kan je toch beter zo’n mooie trenchcoat aan hebben!

 18. Hoeveel regenblunders wil je? Ik heb er vele…..doe alles op de fiets.
  Een paar maanden terug werd mij verzocht om een directievergadering te verzorgen, je begrijpt mijn kleding, make-up en boodschappen waren doorweekt omdat ik dacht sneller te fietsen dan de buien….. Mijn werkgever was ‘not amused

 19. Ik heb vanmorgen nog een regenblunder gehad, ik was vanmorgen op de fiets, en er lage erg veel plassen op de weg, omdat het hele weekend had geregend, er kwam een vrachtwagen voorbij, en ik was door nat, en toen begon het nog te storten, dus de maandag wil letterlijk in het water 🙂

 20. Ik ging een keer solliciteren met harde regen. Heel stoer mijn groene regenpak aangetrokken. Bleek er een gat in te zitten, dus ik kwam zeiknat aan. Ik was het niet geworden als verzopen katje.

 21. Was op de braderie van Venray ,lekker wat kijken en shoppen toen…er plots een hoosbui over de braderie trok. Gauw schuilen onder het zeil van één van die kraampjes. Toen de hoosbui zo goed als over was wilde ik verder gaan toen…KLETSCH !! ik een grote plas ijskoud regenwater over mij heen kreeg !! Een marktkoopman had mij niet gezien toen hij het zeil optilde om het water dat erop stond te laten afvloeien !! BRRRRRRR wat was dát koud !!

 22. Genant: op weg naar mijn werk uitgegleden door de bladeren in een plas water. Drijfnat… En dat net op een druk schoolpunt, dus er waren ook nog eens veel getuigen (pluspunt: er kwam wel meteen hulp)!

 23. Nog een keer, want volgens mij deed hij het niet. Genant, mijn blunder. Het regende en ik gleed uit dankzij een hoop bladeren op het fietspad, midden in een grote plas… Ik was echt doorweekt en het gebeurde ook nog nabij een schooltje waardoor veel mensen getuigen waren. Er was 1 pluspunt en dat was dat ik wel meteen hulp kreeeg.

 24. Wat een leuke actie! Ik heb even na moeten denken over mijn blunder, omdat ik ze eigenlijk het liefst block in mijn hoofd.. Maar ik werd er eigenlijk doordat het regende en ik mijn (uberlelijke) regenpak aan moest weer aan herinnerd!

  Omdat ik het echt vreselijk vind om met de bus naar het station te gaan en daar de trein te pakken naar school ga ik eigenlijk altijd met de fiets. Een ritje van ongeveer 5 km, ook als het regent spring ik op de fiets! Daarvoor heb ik ooit eens een goedkoop regenpak aangeschaft, omdat het zoveel lekkerder is om met droge kleding op school te komen. Onderweg merkte ik al dat mijn spijkerbroek nat werd ondanks mijn regenpak. Toen ik mijn fiets in de stalling had gezet en mijn regenpak uit deed zag ik dat de regenbroek precies bij het kruis had doorgelekt.. Hierdoor leek het dus net of ik in mijn broek had geplast! Echt vreselijk, ik schaamde me rot, maar gelukkig kon ik zitten in de trein en mijn tas op m’n schoot zetten.

  Deze mooie regenjas kan ik dus zeker gebruiken om er ondanks te regen nog leuk uit te zien op de fiets!

 25. Mijn grootste fietsblunder is dat ik een “goede” regenjas aantrok om dat het behoorlijk motregende. Vol goede moed ging ik op weg, want ik moest natuurlijk wel op tijd in het ziekenhuis zijn voor mijn afspraken. Helaas op het moment dat ik ongeveer een kwartier verder was, voelde ik dat mijn jas doorlekte. En alsof dat nog niet erg genoeg was brak er een ware wolkbreuk boven mijn hoofd uit. Ja en als je dan nog een half uur verder moet kun je echt wel bedenken hoe ik uiteindelijk in het ziekenhuis aankwam. Ik liet een spoor van water achter waar ik ook liep. Toen ik mijn jas uitdeed om hem op de kapstok te hangen keek iedereen wat vermaakt en vol medelijden naar me; mijnkleren waren écht helemaal doorweekt! Probeer je dan maar eens uit te kleden voor een onderzoek van de arts 😉 Tsja, zo gaat dat als je geen auto hebt en niet tegen het openbaar vervoer kunt…

 26. Eigenwijs is mijn tweede naam en sloeg goede adviezen in de wind toen ik met mijn kindjes de Avondvierdaagse ging lopen.Het was broeierig warm en er werd regen met onweer voorspeld.No way dat ik regenjassen zou meenemen pfffffff.Had ik dat maar wel gedaan want het begon te waaien (minstens windkracht 6) regen,hagel,onweer en brrrrrrr koud .We waren tot aan de onderbroeken nat en mijn kids hielden niet op met huilen.Wel van geleerd …… moet het nog vaak aanhoren ….bwehhhhhh

 27. Ik liep in Amsterdam met mijn Louis Vuitton shopping tasje met daarin mijn net gekochte portemonneetje. Ik pakte het uit bij een stoplicht. Ineens reed er een auto voorbij en ik zag net op het laatste moment dat hij over een pakje Goedemorgen drinkontbijt reed. Het bleek een vol pak. De inhoud spoot eruit en ik zat er van top tot teen onder. Geen waterige regen, maar een regen van drinkontbijt. Hoe smerig! Op mijn spijkerbroek leek het bijna net alsof het zo hoorde. Maar ik voelde me heel vies en heb dus nog uren gewinkeld en getreind in diezelfde outfit… Met een regenjasje aan had ik het in ieder geval niet op mijn huid gehad.

 28. Mijn nat-regen-blunder?
  Door de week ga ik op de fiets te werk. Op de heen weg droog, net voor ik uit mijn werk ging, kwam het met bakken uit de hemel. Dus regenbroek aan want mijn regenjas had ik thuis gelaten.
  In de regen op de fiets naar huis, kleddernat thuis gekomen. Meteen alles uit in de wasmachine en douchen, je kent het wel. Beginnen met eten koken en het begint steeds harder en harder te regenen. Dus ik ben blij dat ik thuis. Heerlijk.
  Tot ik opeens bedenk dat ik iets vergeten ben, maar kan er niet opkomen.
  En ineens komt het in me op: Ik zou mijn oppaskindje van de sportdag halen! Helemaal vergeten. Die zal wel kletsnat zijn.
  Dus mijn vriend kwam op dat moment net thuis en ik zeg tegen hem start de auto maar want we gaan naar het sportveld. En ja hoor daar zat mijn oppaskindje, helemaal nat, met de juf, die bleef wachten. Op de terugweg was alles nat in de auto, maar waren we wel droog.

 29. Vanochtend ging ik naar de dokter, maar omdat het zo regent nam ik de auto en heb een vest aan, geen jas want er ligt een paraplu op de hoedenplank. Geen parkeerplek te vinden en ik sta ver weg. Ondertussen komt de regen met bakken uit de hemel. De tijd tikt door en ik moet nu echt gaan, het wordt niet droog. Ik probeer vanuit de voorstoel de plu te pakken maar dat lukt niet. Ik verrek bijna mijn nek en arm, nouja de dokter zal daar wel een pilletje voor hebben. Dan toch maar snel uit de auto, achterdeur open, paraplu pakken, ik voel het water zo mijn nek in stromen. Maar wat ik ook doe, dat grrrr@#$%^&* ding gaat niet open. Ik smijt hem in de auto en zet het op een hollen. He, heb ik nou de auto wel op slot gedaan? Weer terug, ik ben toch al verzopen. tuurlijk was-ie dicht. In de wachtkamer kijkt iedereen me aan alsof ik in de sloot ben gesprongen. Ik nies er op los. Dan ben ik aan de beurt. Zegt de dokter: “had je niet beter met de auto kunnen komen nu je zo verkouden bent?” Ik kuch alleen maar.

 30. Mijn regenblunder was vorig jaar op vakantie.
  Mijn man en ik hebben een leuke trip uitgezocht en onderweg nog gelijk heerlijke aardbeien bij de boer gekocht.
  Het was prachtig weer en we waren zomers gekleed.Maar halverwege onze terugtoer werden we overvallen door een flinke onweersbui.
  Het kwam met bakken naar beneden.
  We gingen helemaal verregend schuilen bij een hut. Ik kreeg een vest van mijn man angereikt tegen de kou en we gingen alle aardbeien opeten. We zagen er niet uit en krijgen de slappe lach toen we elkaar bekeken.

 31. Ik was op weg naar examen Engels. Het regende zo hard. Mijn spijkerbroek was zo nat ik kon me niet consenteren. Het examen heb ik slecht gedaan. Wel geleerd om regenkleding te dragen! En ik moest een jaar wachten om het over te doen.

 32. Het is meer gewoon dom… De hele tijd dat ik wandelde met de hond heb ik geprobeerd droog te blijven, dat is me goed gelukt dacht ik, totdat ik thuis kwam en mijn jas uitdeed… Mijn hond was nog nat en wat deed hij toen hij binnen was en ik net mijn jas uit had? Jawel, schudden! Alle natte hondenhaar druppels op mijn schone kleren en toen was ik kleddernat en kon ik me direct omkleden… Bedankt hond…

 33. Sadist als ik ben, moet ik altijd vreselijk lachen om de personen die nat worden gespat wanneer er net een auto (te dicht op het trottoir) in een hele dikke plas rijdt. En die chagrijnige gezichten ook altijd in de regen.. Waarom? Goed, dat daar gelaten liep ik grijzend over straat vanwege het leedvermaak hiervoor beschreven en op het moment dat ik een chagrijnige blik krijg van een voorbijganger denk ik net over de laatste plas te springen.. Net niet dus.. Kletsnat! Ik denk niet dat die mooie jas mij hier tegen gaat beschermen. Wat ik wel hoop is dat hij mij droog houdt tijdens de uurtjes die ik buiten breng met de kleuters op het plein

 34. Ik weet niet zeker of je nog mee kunt doen, but I’m just gonna try! Ik vind regentrenchcoat wel een leuk voor voor Galgje, haha – ik heb er ook nooit van gehoord. Maar nu ik dat wel heb, wil ik er één hebben! Ik heb niet een echte blunder, maar ik kan me nog wel heel goed herinneren dat we in Ouwehands Dierenpark waren (voor de visueel ingestelden: bij het berenbos, om precies te zijn) en het ineens keihard begon te plenzen. Waarschijnlijk hadden ze geen regen voorspeld voor die dag want er was in geen velden of wegen een paraplu te bekennen. Mijn moeder en ik kregen echter een geniale ingeving: we konden gewoon de plattegrond boven ons hoofd houden! Ware het niet dat de plattegrond van papier was en dus absoluut niet waterbestendig… Het werkte 2 minuten, maar daarna scheurde het arme ding al doormidden, haha. Heb gelukkig wel een erg leuke column kunnen schrijven over die dag. 😉

 35. Mijn haar kan absoluut niet tegen regen (Lees: het gaat pluizen, word statisch…noem maar op) en ik moest mijn zoontje van de peuterspeelzaal halen in de stromende regen. Regenjas aan, paraplu mee en gaan maar. Ik ben ongeveer halverwege als het enorm begint te waaien en nog harder begint te regenen. Je raad het al: mijn paraplu klapte binnenstebuiten. Met veel moeite kreeg ik hem weer normaal en liep verder. Maar….ik werd wel nat en ik snapte maar niet waarom. Toen ik bij mijn zoontjes school aankwam begon zijn juf keihard te lachen. Bleek dat er een enorm groot gat in de paraplu zat waardoor ik hem eigenlijk voor niks omhoog hield. Resultaat: een hoofd als een tsunami, zo erg was het in de war. Vreselijk haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.