Win een toffe hangmat of hangstoel!

hangmat

Jongens, ik heb nu toch een toffe winactie voor jullie! Ik mag een hangmat of hangstoel weggeven! Even serieus: hoe gaaf is het om zo’n hangstoel in je woonkamer te hebben hangen? Of in je tuin natuurlijk, moet jij weten. Liever een gewone hangmat? Dan kies je die lekker! Dat zeg ik: awesome winactie!

Tropical Lychee Lounge Hangstoel (€69) // Hangmat Margarita Earth (€59) // Hangmat Grenada Bazalt (€64) // Hangmat Ibiza Fantasy (€54)

Wat kun je winnen?

Een hangmat of hangstoel van Tropilex! Tropilex maakt hangmatten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De hangmatten zijn namelijk zéér lekker betaalbaar!

Alle hangmatten worden gemaakt van een combinatie van polyester (65%) en katoen (35%), zodat de productie milieuvriendelijker is, maar ook het comfort heeft van een 100% katoenen hangmat. (Katoenproductie verbruikt namelijk pesticiden, een zware belasting voor het milieu.)

Maar het belangrijkste: ik vind de hangmatten en hangstoelen gewoon ontzettend tof! Voor in je tuin, om mee te nemen op vakantie (en dat je ‘m dan ophangt in de middle of nowhere en ‘s avonds lekker in je camper kruipt óf juist in de hangmat blijft slapen onder de sterren) of om gewoon in je woonkamer te hangen (wedden dat iedereen alleen nog maar in de hangstoel wil zitten?).

Wat moet je doen?

Winnen? Laat een leuke reactie achter onder deze blog met een geldig e-mailadres. Meedoen kan tot en met 16 november 2016. Na 16 november maak ik de winnaar bekend, dus houd je mail in de gaten en vergeet niet binnen 48 uur te reageren, anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen.

Als je gewonnen hebt, mag je zelf een hangmat of hangstoel uitzoeken van Tropilex!

♥ Mariek

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Tropilex.com.

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

20 thoughts on “Win een toffe hangmat of hangstoel!

 1. Voor Bart! Misschien geeft hem dit het gevoel dat hij al op reis is en wacht hij tot de zomervakantie om samen met mij te gaan in plaats van zelf al in februari te gaan=).

 2. Zou perfect zijn onder onze nieuwe terrasoverkapping! Die zorgde al voor vakantiegevoel, zo’n mooie hangstoel zou het nog beter maken!

 3. Ik vind ze echt héél leuk! Ik heb zelf geen tuin en geen ruimte in huis om ‘m op te hangen (denk ik, er valt misschien wat te proberen en te verschuiven) maar ik denk dat ik mijn ouders er heel blij mee kan maken! Daarom wil ik toch graag meedoen met de winactie 🙂 Oh en bij mijn ouders in de tuin kan ik er natuurlijk zelf ook wel eens in liggen haha!

 4. Jaaa, die zijn ook tof. Ultieme manier van ontspannen. Drankje en boek / tijdschrift erbij…. In mijn woning zie ik niet meteen mogelijkheden. Maar super voor volgend jaar op mijn balkon. Ik doe mee.

 5. Wat een gave winactie! Mijn vader en ik willen allebei al heel lang een hangmat, maar we krijgen mijn moeder nooit zo ver om ermee in te stemmen dat we er eentje gaan kopen. Nu zie ik hier toch een hele mooie gelegenheid om er met eentje thuis te komen! Hihi!

 6. Deze hangstoel is echt te gek. Heerlijk voor in de tuin of onze restylde overkapping. Manlief heeft heel hard gewerkt de laatste weken om onze overkapping een ander uiterlijk te geven. Dit is hem goed gelukt het ziet er super uit. Nu is er weer tijd om te ontspannen. Het lijkt me dus leuk deze hangstoel te winnen, zodat hij lekker kan genieten van de rust onder onze overkapping. Heaters aan glaasje wijn en zijn boek… ik zie hem al chillen!! Natuurlijk zullen onze kinderen er ook heel blij mee zijn van de zomer als bij aan de schommel kan!!

 7. Voor mijn vader! Die is vorig jaar aan het eind van de zomer namelijk door de hangmat heengezakt… iets met dat de hond er ook wel bij paste… Zijn er ook hondenhangmatten? :p Die je ernaast kan hangen als een soort zijspan? :p

 8. Op een onbewoond ei-hei-hei-land… of gewoon in mijn eigen achtertuin! Afgelopen 2 jaar hard geklust en gewerkt om ons eigen huisje tip top in orde te maken. De achtertuin is nu zo goed als klaar…. maar zo’n mooie hangmat zou het helemaal afmaken!

 9. Jaaaa, een hangstoel in de woonkamer! Naast mij nog de planten, een lekkere thee en een boek. Relax! Ik doe graag mee.

 10. Heeeerlijk om te ontspannen na een lange of gestresste werkdag! Boekje erbij en met een cocktail of wijntje is het natuurlijk helemaal perfect, alhoewel met dit herfstweer met een kopje thee in de hangmat liggen ook een relaxing gevoel geeft!

 11. Die zijn mooi zeg! Heb je altijd een zomergevoel in je tuin! Wij zijn dit weekend verhuisd naar een woning die half in het bos ligt en hebben ook mega veel bomen in de tuin waar hij perfect tussen zou passen! Chillmodus aan!

 12. Moet je even plat, dan kun je heerlijk relaxen in zo’n vrolijke hangmat.

  Daarom trek ik even aan de bel!
  Want die hangmat wil ik wel!!

 13. The time to relax is when you dont have time, haha! Zou zo gaaf zijn in huis, dan kan ik m’n Caribische scriptie in alle relaxte sferen afschrijven ☺️☺️??❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *