Wordt deze zomer JOUW zomer?!

foto 10

Let’s make some plans…

Ik heb ineens de kriebels gekregen. De hele dag denkt mijn hoofd: het is al bijna zomer! Gisteren heb ik zelfs keihard onder de douche staan ‘dansen’ en zingen op zomerliedjes van vorig jaar… Sssssst! Natuurlijk begint het in mijn hoofd ook meteen te spoken: wat ga ik deze zomer allemaal op mijn blog doen? Ik heb een aantal hele leuke ideeën en voor één daarvan heb ik jullie nodig! Wil je meedoen?

Maak jij de reis van je dromen?
Ik wil namelijk een aantal interviews gaan plaatsen met mensen die deze zomer iets onwijs gaafs of bijzonders gaan doen. Een geweldige reis maken, bijvoorbeeld. Of wie weet is het wel jullie eerste zomer samen. Of ben je net geslaagd/afgestudeerd! Of ga je je angsten overwinnen en duik je voor het eerst in het vliegtuig. Of wie weet kom je net terug van een stage in het buitenland en kan je juist niet wachten om je familie weer te zien! Of… misschien krijg je een hond?! Of ben je afgevallen en staat geen bikini jou meer in de weg?

Het maakt allemaal niet uit: deze zomer wordt JOUW zomer! En ik zou het leuk vinden als jij ons wilt vertellen waarom. Gewoon, voor de nodige portie vrolijkheid en inspiratie op een mooie zomerse dag.

Meedoen? Laat dan een berichtje achter onder dit artikel waarin je aangeeft waarom deze zomer JOUW zomer wordt. De leukste ideeën (lekker veel het liefst!) krijgen vanzelf een mailtje van me.

Follow my blog with Bloglovin

11 thoughts on “Wordt deze zomer JOUW zomer?!

 1. Jaaa het word mijn zomer!!!! Ik ga een roadtrip door Amerika maken met mijn vriendje, 3 weken van Houston naar San Francisco en het word fantastisch!!!! Jiehoe!!
  Oja en we gaan óók nog verhuizen naar een gaaf huis! Ik wou dat het al zomer was!!!!

 2. Dit wordt mijn zomer omdat we eindelijk klaar zijn met klussen, onze tuin is af, ik heb een heerlijk ligbed gekocht en verder gaat alles gewoon zn gangetje… Het jammere is alleen dat ik deze week vakantie heb.. Juist.. in de Hollandse regen… Maar daardoor komt er wél ineens een opruimwoede naar boven stormen die ervoor zorgt dat ik NIETS meer deze zomer hoeft op te ruimen (of te kopen qua kleding…)

 3. Dit jaar is sowieso al mijn jaar. Het is mijn examenjaar (ze zijn net begonnen) en ik hoop natuurlijk te slagen. Daarna ga ik voor het eerst alleen met een vriendin op reis naar Londen, word ik 18 in Frankrijk waar ik 5,5 week ga werken (en dat is super gaaf maar ook wel een beetje scary), begin ik met mijn nieuwe studie… Ik heb een hele drukke zomer, maar ik vind ’t nu al geweldig!

 4. Super leuk idee. Ik ben heel benieuwd naar de verhalen. Mijn zomer wordt niet zo spectaculair dit jaar. Ik moet de hele zomer werken en in mijn vrije weken ga ik naar de zomerfeesten en naar lowlands.

 5. Jaaa wat een leuk idee!(:

  Ik ga deze zomervakantie voor het eerst mee als leiding op jeugdkamp! Wat uiteraard supergezellig en zwaar gaat worden, van zondag t/m vrijdag op pad met kinderen tussen de 8 en 13 (lees: amper slaap en hyperactieve kinderen van groep 4t/m 8 24uur om je heen).
  En ik ga in september samen met een klasgenootje voor vier maanden naar Barcelona om daar stage te lopen in één van de beste privé klinieken (ziekenhuis) van Barcelona, waar o.a. Shakira is bevallen. Best eng, maar ik heb er zinin!
  En natuurlijk werken om mijn zomer te kunnen betalen(:

 6. Deze zomer wordt mijn zomer! Ik ga naar een internationaal jeugd kamp in Spanje. Met veel jongeren tussen de 18 en 25 vooral uit europa maar ook uit andere landen. Een primitief kamp in de mooie natuur met een hike en kampvuur elke dag zang en een leuke cursus. Daarna ga ik nog een paar dagen naar Barcelona!
  Verder ga ik weer werken bij de thuiszorg en dat vindt ik altijd super leuk!
  En na de vakantie? Dan begin ik eindelijk aan mijn hbo aardrijkskunde! Maar nu eerst nog even geschiedenis en Engels examen voordat ik te ver ga dromen over zon en vakantie!

 7. Hoi! Ik zag je berichtje op twitter, werd nieuwsgierig en vind het een super idee!

  Ik ga deze zomer op safari in Kenia, samen met mijn vriend en schoonouders. Zij hebben de reis al eerder gemaakt, 3 jaar geleden. Ik ga voor het eerst. Ruim anderhalf jaar gespaard.. Ik kan niet wachten!! Dit wordt dus wel mijn zomer..

  Groetjes Margot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.