Nee, het is géén 1 april grap. ONZE NIEUWE WEBSHOP IS GEOPEND! Waarschijnlijk wist je al dat we een webshop hebben in trouwdecoratie – What a Wonderful Wedding –  én één in kerstdecoratie – What a Wonderful Christmas. Dit jaar gaan daar nog 3 (!) webshops bij komen en de eerste is vandaag geopend! What a Wonderful Day! Een webshop met de allerhipste feestdecoratie voor verjaardagen, babyshowers en feestdagen als Halloween. Suuuuuuper leuk! Vinden wij dan! Ik laat jullie alvast m’n drie favoriete collecties zien!

feestartikelen

Verjaardagen

Deze collectie vind ik het allertofst voor verjaardagen! Lieve kleurtjes, hippe folieballonnen (Party of Happy Birthday bijvoorbeeld) en toffe confetti ballonnen. En servetten. Noem me raar, maar ik ben gek op leuke servetten. Vooral met goudfolie teksten erop. Ik koop ze allemaal in, haha! En het liefste zou ik natuurlijk zelf alles houden…

Zomerfeestjes en barbecues!

Ik vind het héérlijk dat de zon steeds vaker om het hoekje komt kijken. Hoewel ik niet écht een zomermeisje ben, heb ik nu al wel heel veel zin in barbecues, buiten eten en zomervakantie (kamperen!). Daarom is dit ook één van mijn favoriete thema’s nu. Lekker veel roze, vrolijke flamigo cupcake prikkers en heeeele toffe photobooth props! Joehoe! Voor wie mag ik alvast verse limonade inschenken?!

babyshower

Babyshowers

Jongens! Een vriendin van ons is ZWANGER! Hoe leuk is dat?! Ik werd zo’n hysterische vrouw uit die filmpjes toen ze het ons vertelden en ik rende gillend de kamer door, zó leuk vond ik het! En dus is onze nieuwe babyshower collectie m’n derde favoriet. KIJK NOU HOE SCHATTIG! Met dat mintgroen en roségoud. Geschikt voor zowel jongetjes als meisjes en suuuuuuper schattig! Je zou er bijna zelf een baby door willen. (Nog maar even niet, hoor, eerst trouwen en reizen enzo.)

En verder heb ik een soort van verslaving ontwikkeld voor het inkopen van Halloween decoratie. Wat natuurlijk nergens op slaat want het is nog lang geen Halloween, maar ja, joh, kan ons het schelen. Het kan maar vast online staan. Maar daar zal ik jullie verder nog maar niet mee lastigvallen, want jullie denken natuurlijk allemaal: hallooooo, Pasen?! 😉

Dus. Als je binnenkort een verjaardag hebt. Of een babyshower. Of een ander leuk feest. DIT WEEKEND KRIJG JE 10% KORTING met de code ‘HOORAY’ op álle feestdecoratie van What a Wonderful Day! 😀 Jeeeeeeej!

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Share: