YOGA | De challenge!

Al sinds december roep ik het: ik ga beginnen met yoga. Ik word lenig, krijg een heleboel rust over mij heen en mijn hippiegehalte stijgt met de minuut. Hoe vaak ik het sindsdien gedaan heb? Nou toch zeker… één keer. Serieus, wát een plannen, Marieke. Maar vooral: wát een uitvoeringen. Dat moet beter kunnen. Véél beter.

Gelukkig was daar de redder in nood en plaatste Robin een yoga challenge op een Facebookcommunity waar ik lid van ben. Kijk, dit was gewoon een teken van iemand die ziet hoe sport-lui ik ben. Die ziet dat ik al tíjden kwijl bij de Instagram-foto’s van über-yoga Rachel Bratchen, maar nooit zelf iets uitvoer. Dus daarom, dames en heren, schreef ik héél snel onder Robins post: ‘ik doe mee!’. Dus nu moet ik wel. Vind ik.

That’s it. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken, want ik moet gewoon doén. Ik heb nu vakantie, perfect om lekker te beginnen. Enne: ik heb eens even door het eerste filmpje zitten scrollen en – volgens mij – worden we niet eens super bezweet, maar vooral relaxt en rustig. Heeeeeerlijk!

Enne: natuurlijk zal ik jullie elke week updaten. Zaterdag is vanaf nu yoga-update-dag! Hoppa! (O en daarbij gaan we niet op de weegschaal staan. En wel hierom. En hierom.)

Wie doet er met me mee?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

 

14 thoughts on “YOGA | De challenge!

  1. Soms moet je jezelf een stevige schop onder de billetjes geven, maar als je dan eenmaal er aan begonnen bent….

    1. Ik ben wel benieuwd: doe je rustige yoga, zoals dit? Of iets waar je wel van gaat zweten? Dit vind ik tot nu toe heerlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.