YOU KNOW YOU WANT IT: 5

SHOW IT!

 

You are good!

Lindy en Marije zijn een actie begonnen om pesten bespreekbaar te maken. Ze maakten groene armbandjes met de tekst ‘YOU ARE GOOD’ en zijn inmiddels keihard bezig de wereld te veroveren! Binnenkort verschijnt er een interview met hen op de site, dus to be continued…

WATCH IT!

Golden Oldies!

Ruben Nicolai heeft een koor van bejaarden samengesteld en samen hebben ze één doel: een concert vol oude rockmuziek neerzetten in Carré. Hilarisch! En het mooie is: vanavond komt aflevering drie! Om 21.45 op Nederland 1.

DRINK IT!

Thee

Wat is jouw lievelingsthee?

Deze week vroeg ik jullie wat jullie lievelingsthee is en daar kwamen heel wat reacties op. Zin in een nieuw smaakje? In de reacties staan heel wat lekkere ideeën!

SQUASH IT!

Squash

Speel eens een potje tennis tegen een muur!

Ik had niet gedacht dat ik het leuk zou vinden, maar niets is minder waar. Sinds ik de trotse bezitter ben van een studentensportkaart speel ik een paar keer per week squash. Even alle frustratie eruit slaan! Heerlijk!

DO IT!

httpv://www.youtube.com/watch?v=JyfLJIAowUU

Slippen! Je hoort mijn lieftallige broertje aanwijzingen geven. Hij moest keihard aan de handrem trekken, terwijl ik naar links stuurde, zodat we gingen slippen.

Volg een slipcursus!

In eerste instantie vond ik het best wel eng, maar al snel had ik de smaak te pakken: afgelopen zaterdag volgde ik een slipcursus (samen met mijn broertje en Geert) en ik kan zeggen: dat is zeker aan te raden!

ASK IT!

httpv://www.youtube.com/watch?v=hwouiZOfyAQ
Met een supermodel naar je gala

Onder het motto ‘Alles kan’ vroeg Jake Davidson een supermodel uit naar zijn prom. Tot zijn grote verbazing (en die van de rest van de wereld) zei Kate Upton ‘ja’.

Wie zou jij wel mee willen vragen naar je gala?

Follow my blog with Bloglovin

Meer van mij lezen? Heb jij dan al gestemd op mij als nieuwe columnist van Chicklit.nl?! Dank je wel!

One thought on “YOU KNOW YOU WANT IT: 5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.