ZOMER BUCKET LIST | Wat ik sowieso wil doen deze vakantie

zomer bucket list

Nu Geert ook officieel zomervakantie heeft (hij viel nog een paar dagen in op een basisschool), kunnen we écht helemaal los gaan. Nou ja, natuurlijk hebben we nog altijd film- en monteerwerk en gaat mijn blog ook door, maar toch: het vakantiegevoel is er. Donderdag vertelde ik je al dat we deze zomer naar Kroatië gaan, maar zo ver is het voorlopig nog niet. Geen probleem, want ik wil nog genoeg dingen doen deze zomer! Vandaag presenteer ik u: mijn zomer Bucket List!

Zomer Bucket List

 1. Anne bracht me op het idee en nu krijg ik het niet meer uit mijn hoofd: deze zomer wil ik gaan snorkelen! Ja, dat moet dan wel in Kroatië gebeuren, maar toch. Net als canyoning, overigens.
 2. Weer een dagje naar de IJhallen. Voornamelijk om véél boeken in te slaan.
 3. Een dagje naar Antwerpen; dat gaven we mijn vader voor zijn verjaardag cadeau. Altijd leuk, een dagje naar een stad in het buitenland.
 4. Zwemmen! Lekker in een buitenzwembad. Enne: op het moment dat ik deze blog schrijf, hebben we bedacht dat we dit punt vanmiddag vast gaan afstrepen.
 5. Barbecueën! Ik vind het leuk om dan ineens op een middag allemaal mensen te bellen met de boodschap: ‘Yo, we gaan vanavond barbecueën, kom je ook?‘ Beetje jammer dat we in onze tuin niet mogen barbecuen en we dus even iemand anders lief moeten aankijken. (Maar als je ‘barbequen’ schrijft, ben je af.)
 6. Eindelijk een keer slapen onder de sterrenhemel. Ook dat moet in Kroatië gebeuren, vrees ik, maar toch. Dit jaar wil ik dat afstrepen!
 7. Een wielerwedstrijd bekijken. De Arnhem Veenendaal Classic komt ‘bij ons’ over de Posbank, dus dat lijkt me een ideaal moment.
 8. Veel tijd op de Posbank doorbrengen. Liefst ook een keer met Abby (de hond van mijn ouders), want dat gaat ‘ie geweldig vinden.
 9. Mijn boekidee afmaken en opsturen naar de uitgever. Het idee is af, maar ik ben bezig met het knutselen aan een – voor mij – perfecte synopsis (soort samenvatting), inclusief moodboard en en en… Geef me nog even de tijd om hem hélemaal naar wens af te maken.
 10. Heel veel zomercd’s maken en die dan platdraaien in de auto, op weg naar Kroatië en dan altijd aan Kroatië denken als je dat ene bepaalde liedje hoort. O, heb ik het toch weer over Kroatië. Nou, goed.

O jongens, het is zomer! Wat gaan jullie allemaal doen, behalve GENIETEN?! *sentimentele modus uit*

Follow my blog with Bloglovin

14 thoughts on “ZOMER BUCKET LIST | Wat ik sowieso wil doen deze vakantie

 1. Fijn! Ik heb geen vakantie en werk gewoon door deze zomer, maar ik hoop wel dat ik in Nederland nog lekker kan genieten van lange warme avonden en dagjes strand.

  1. Jammer… Als je nog leuke uitstapjes wil maken… bij reizen – bestemmingen heb ik een paar leuke spots in Nederland staan 🙂

 2. Buitenzwembad…..kom bij ons in de tuin, kun je gelijk de bbq ( ik durf niet meer:) ) aanmaken en mensen vragen…ik kom !!

 3. Wat goed dat je zo aan het begin van de zomer een lijstje maakt. Ik ga zelf ook naar Kroatië op vakantie en hoop daar ook een keer te kunnen snorkelen. Ben benieuwd!

 4. Antwerpen is inderdaad een hele leuke city om te gaan shoppen! 🙂 Voor mij is deze niet in het buitenland maar ga er nog altijd te weinig. Slapen onder de sterrenhemel staat er bij mij ook op dit jaar 🙂

  Lou.

 5. Ik heb in september een weekje vrij, dus ik werk nog even een week of 9 door. Ik was al vijf weken in Nieuw-Zeeland en had 2x een weekend weg in Duitsland. Dus zoveel verlof heb ik nu niet meer 😉 Geniet van je vakantie in Kroatië, prachtig land!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.