ZOMERPLANNEN | Deze zomer gaan we op budget!

Budget-vakantie-challenge
Wat de plannen precies zijn, kan ik nog niet helemaal vertellen. De grootste reden? We weten het nog niet precies. Maar één ding staat vast: deze zomer gaan we op budget. Met ‘we’ bedoel ik ‘Geert en ik’. En de rest van de mensheid die met ons mee wil doen! Of er echt een project over komt, weet ik nog niet, maar we willen in ieder geval een soort budget-vakantie-challenge doen en met een bepaald (vaststaand) bedrag zo’n leuk mogelijke vakantie hebben. 

Ik ga op reis en ik neem mee…
Waar de reis naartoe gaat, weten we nog niet. In ieder geval naar een budget-bestemming. Wij zijn nu aan het kijken naar landen als Roemenië en Polen (we willen graag met de auto), maar als jullie tips hebben…? Gráág! Op mijn vernieuwde reispagina vind je (nu veel overzichtelijker) waar we al geweest zijn!

Budget uitjes
Plannen voor een nieuw reisje betekent nu vooral: sparen! Maar… dat wil niet zeggen dat we de rest van de zomer niks leuks gaan doen. Juist niet, want wij houden ervan om erop uit te trekken. Ik ben dan ook van plan heel wat leuke budget uitjes te gaan maken én delen op mijn blog. Rondje Nederland is daar natuurlijk al één van, want op die dagen geven we amper wat uit (benzinekosten en hooguit iets kleins te eten, want lunch en snacks nemen we altijd mee! Koning en Koningin Budget dat we zijn.).

Betaalbare bikini’s
De grootste truc van sparen is natuurlijk: weinig uitgeven en koopjes jagen. Daar ben ik zelf behoorlijk goed in. We winkelen graag op marktjes (IJhallen!), zoeken veel op Marktplaats (en verkopen er ook vaak dingen) en kopen kleding altijd in de goedkopere winkels (ik heb echt níks met merkkleding). Ik ga ervan uit dat we deze zomer lekker lang van de zon kunnen genieten en dus ben ik vast op zoek naar goedkope (en leuke!) bikini’s. Op de website van OTTO vond ik alvast een paar hele leuke voor een fijne prijs. Kijk, en laat ik nou net steeds meer fan worden van online winkelen.

Droom jij ook al lekker over de zomer?

Lees mijn disclaimer

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

10 thoughts on “ZOMERPLANNEN | Deze zomer gaan we op budget!

  1. Ik doe met je mee! Wij gaan ook niet uitgebreid op vakantie, ook omdat mijn gezondheid dat niet toe laat momenteel maar ook omdat we een kleintje hebben die dan 9 maanden is. We kunnen ons geld dan beter in onze zak houden voor wanneer we actievere plannen kunnen maken. Leuk artikel!

  2. Natuurlijk heb ik al zin in de zomer, die voor ons over 4 weken al begint met onze vakantie naar Hongarije en Oostenrijk. Helemaal budgetproof zal het wel niet worden want daarvoor houden we teveel van terrasjes en willen we tijdens de vakantie ook niet steeds met geldzaken bezig zijn, maar natuurlijk moet het ook niet de spuigaten uitlopen want na de vakantie liggen er nog 2 zomermaanden op ons te wachten en dan willen we vast ook wel een paar leuke uitstapjes nog maken!

  3. Wij waren al in Nieuw-Zeeland aan het rondreizen, dus als we nog wegwillen is budget ook wel noodzakelijk. En ja, we willen er graag nog even uit. We gaan straks naar de Duitse Eifel, even lekker de natuur in!

  4. Eigenlijk heb ik nog helemaal geen plannen voor de zomer. Ik zou met vrienden op vakantie, maar zij gaan verhuizen en dan is het geld wel zo’n beetje op. Ik denk dat ik veel ga wandelen. 🙂

  5. Hahaha, ik heb vorige zomer al budgetproof gehad! Lees; werken, werken en werken waardoor ik zelfs geen tijd heb gehad om veel uit te geven(: Ik zal toekijken hoe jullie het gaan doen!;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.