Zomerproof: Zomerfris badschuim

 ♫ Miss Molly & Me – Upside down

Ik moest er niet aan dénken: in een warm bad gaan liggen in de zomer. Maar er was een fles badschuim binnengekomen van Kneipp en ik had beloofd het te testen. Bij gebrek aan een bad nam ik het flesje mee naar mijn ouders, die wél een bad hebben. Ik had net hardgelopen en was wel toe aan een opfrisser. Kijken jullie even mee naar mijn grote badschuim-test?

Eerst was het tijd voor de grote geur-test. Dit schuim ruikt heerlijk naar passievrucht en grapefruit. Lekker fris voor in de zomer dus. Ik goot een flinke scheut in het bad en liet het vollopen met water. Niet te warm, want ik had tenslotte net hardgelopen.

Toen het water erbij kwam, begon het spul heerlijk te schuimen. Dat vind ik altijd erg belangrijk bij badschuim. Het heet niet voor niks badschuim, dus dan moet het lekker schuimen ook! Liever te veel schuim dan te weinig. Voor deze eerste test slaagde het badschuim glansrijk.

Toen mijn bad vol genoeg was, liet ik me er vol goede moed inzakken. Aaah, dat was toch wel heel erg lekker! De frisse geur maakte het toch nog zomers en stiekem knapte ik toch wel op van zo’n warm bad na dat rondje hardlopen.

Niet onbelangrijk: het schuim maakt het bad niet glad, dus je hoeft niet bang te zijn voor valpartijen. Daarnaast is het een grote fles (400 ml), dus je kan er lekker lang mee doen.

Ik bleef er ongeveer een kwartier inliggen en toen was er nog aardig wat schuim over. Heerlijk flesje dus. Aanrader! Oók in de zomer!

Kneipp badschuim Passievrucht – grapefruit kost €8,99.
Lees hier meer informatie over dit product.

Follow my blog with Bloglovin

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf naar mij zijn opgestuurd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.